Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο ουσιαστικός ο ΑΕΡΑ

Πιο ουσιαστικός ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ο ΑΕΡΑ παίζοντας από το 30’ με δέκα παίκτες κατάφερε να κερδίσει τον Ορφέα με 4 – 2 παίρνοντας μια βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και σε αυτό συνέβαλε και το γκολ που πέτυχαν μόλις στο 5’. Μέχρι το 30’ είχαν την κατοχή της μπάλας καθώς και την καλύτερη κυκλοφορία. Ο Ορφέας από εκεί και πέρα αντέδρασε και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και έτσι ισοφάρισε σε 1 – 1, όμως στο 40’ δέχθηκε νέα ψυχρολουσία καθώς το σκορ έγινε 1 – 2.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ορφέας ξεκίνησε καλύτερα, κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα όμως ο Μπεγκλετζής με το γκολ που πέτυχε στο 51’ ανέτρεψε τις οποίες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο ΑΕΡΑ αν και με δέκα παίκτες, διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, πέτυχε τέταρτο γκολ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γηπεδούχοι για να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ από κάθετη πάσα του Ποζατζίδη, ο Μαθιός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1.
Στο 7’ σέντρα από τα δεξιά του Στελλά, πλασέ κοντινό ο Μαθιός, απόκρουσε ο Θέμελης και ο Μαθιός έκανε νέα κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Στο 11’ ο Λουκίσσας κινήθηκε παράλληλα με τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ)
Στο 30’ μετά από βαθιά μπαλιά για τον Ορφέα, ο Τζήμας μπλόκαρε τη μπάλα καθαρά μέσα στην περιοχή του, πιεζόμενος από τον Λουκίσσα που προσπάθησε να διεκδικήσει τη μπάλα. Προς γενική έκπληξη γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, ο δεύτερος «βοηθός» Μοσχάτος σήκωσε τη σημαία του θεωρώντας ότι ο τερματοφύλακας έπιασε τη μπάλα έξω από την περιοχή. Με αυτή την υπόδειξη ο διαιτητής Κυρίτσης που ήταν σε σημείο που δεν μπορούσε να δει καθαρά, έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Τζήμα μέσα έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΡΑ. Τη θέση του Τζήμα πήρε ο Κοντογεωργάκης ο οποίος αντικατέστησε τον Φιλιππάκο.
Στο 37’ ο Στεργιόπουλος ελίχθηκε οριακά στην μεγάλη περιοχή, έκανε το συρτό σουτ και η μπάλα στην αριστερή γωνία για να γίνει το 1 – 1.
Στο 40’ μπαλιά του Ροκάϊ στον Μαθιό που βγήκε μόνος του με τον Θέμελη ο οποίος τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει σωστά και την κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπεγκελτζής και έκανε το 1 – 2.
Στο 50’ ο Λουκίσσας έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Στεργιόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 2.
Στο 51’ ο Μπεγκλετζής βρέθηκε αφύλακτος έξω από την μεγάλη περιοχή και με αριστερή βολίδα έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι για να κάνει το 2 – 3.
Στο 59’ ο Μπεγκλετζής εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μαθιός από το δεύτερο δοκάρι με πλασέ πέτυχε το 2 – 4.
Στο 63’ ο Ντουρμισλάρι εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Στεργιόπουλος έκανε την κεφαλιά από καλή θέση άλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο (άουτ).
Στο 76’ ο Μπεγκετζής εκτέλεσε φάουλ απ[ό τα δεξιά και ο Θέμελης έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Τσέτσος, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΟΡΦΕΑΣ: Θέμελης, Τσικούρης, Τσακίρης (44’ Μαλανδρής, 54’ λ.τ. Ντουρμισλάρι), Μαγιόγλου, Δαφερέρας, Τζοβαλίν, Τσακμακίδης (71’ Κουκούτσης), Στεργιόπουλος, Λουκίσσας, Αυγουστάκης (60’ Γκρίζης)
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Γιαννακάκης, Στελλάς, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Ροκάϊ, Φιλιππάκος (30’ Κοντογιωργάκης), Γαϊτάνος, Ποζατζίδης (75’ Αμπαζάϊ), Μαθιός (80’ Χατζηβαλσάμης), Μπεγκελτζής (90’ Καλογήρου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments