Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο ουσιαστικός ο Απόλλωνας (pics)

Πιο ουσιαστικός ο Απόλλωνας (pics)

3
2
Dodekanisos

Το τελευταίο τους φιλικό έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Eνωσιακό γήπεδο ο Διαγόρας Βατίου με τον Απόλλωνα Απολλώνων , μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου για την περίοδο 2015-2016.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 3-2 από το Βάτι καθώς έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αλλά είχαν και ουσία στην ολοκλήρωση των φάσεων που δημιούργησαν.
Από την πλευρά τους οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν νευρικότητα έκαναν αρκετά λάθη σε ότι αφορά την αλληλοκάλυψη που είναι ένα από τα όπλα τους και ισχυροποιεί την αμυντική λειτουργία της ομάδας τους. Ωστόσο καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της αλλά ο Απόλλων ήταν ουσιαστικός στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πήρε την φιλική νίκη.
Στο 5΄ ο Χαρτοφύλης με ψύχραιμο κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 10΄ ο Γιαννακόπουλος με άψογη εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 14΄ ο Σαπαλίδης γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο Λολάκης με πλασέ έκανε το 1-2.
Στο 65΄ο Κουρέλης με σουτ έξω από την περιοχή με σουτ σημάδεψε την ρίζα της δεξιάς δοκού και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 69΄ ο Καρέλης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-2.
Στο 76΄ ο Μπαϊράμης Κυρ. εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με πλασέ πέτυχε το 2-3 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ.: Τύρελης, Πιτσουρδάκης, Ζερβός, Αδάμος, Ζουρούδης, Μικκιού, Παπασταμάτης, Μοσχής, Παπουρδάνος, Χαρτοφύλλης, Κουρέλης.
Επίσης έπαιξαν και οι Ζωγράφος, Καραγιάννης, Ζωάννου, Ασλανίδης, Γρύλλης, Τριανταφυλλίδης,Κυριακάκης, Γεωργαλλής, Κοντζιάς, Περαντινός.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας, Στόϊος, Γεωργίου, Πλάτσης, Χατζηκυριάκος, Ισκάς, Λαθούρης, Μακαρούνας Μιχ., Λολάκης, Γιαννακόπουλος, Σαπαλίδης.
Επίσης έπαιξαν και οι Σελιμάς, Κυριαζάκος, Μπαϊράμης Κυρ., Πετρίδης, Μπαϊράμης Θ., Κωνσταντάκης, Ροδοσινιώτης, Θεοδοσίου

Ηλίας Λοίζος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/vati_apolon] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Makis
Makis
8 years ago

Prwtoi ypopsifioi Gia ypovibasmo oi vatenoi fetos

Sakis
Sakis
8 years ago

De nomizo file. Min ipotimas to Diagora Vatiou. Kserei o Kampouris ti sintagi. Tin omada tha tin ftiaksei opos prepei. Tha to deis sto telos. Mi viazesai.

Takis
Takis
8 years ago

Κλανουν οι πεθαμένοι;;;