Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο κοντά στον τίτλο το Δίκαιο!

Πιο κοντά στον τίτλο το Δίκαιο!

0
2
Dodekanisos
Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο Α.Ο Δικαίου που κέρδισε με 2-4 τον Κλεόβουλο και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Η ομάδα του Μανώλη Γουλόπουλου ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι ,αλλά όταν περνούσε μπροστά στο σκορ έδειχνε να κατεβάζει ταχύτητα.Πάντως δεν πλήρωσε αυτή την χαλαρότητα αφού μετά το 2-2 οι παίκτες του Α.Ο Δικαίου έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς .Ανέβασαν το ρυθμό τους και εφτασαν στην νίκη.
Καλύτεροι από τον Α.Ο Δικαίου οι Φονσέκα(κυρίως στο πρώτο ημίχρονο),Μυλωνάς,Δρόσος και ο Παπασεβαστός για όσο αγωνίστηκε.
Από τον Κλεόβουλο ξεχώρισαν οι Τριπολίτης,Τσοπανάκης και Σακκάς.
Τα γκολ του αγώνα:
17′ ΓΚΟΛ!!! Κάθετη του Μποιλή στον Φονσέκα που πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Διάκουλα για το  0-1.
27′ ΓΚΟΛ!!! Κάθετη του Θεοδοσίου στον Τριπολίτη,που έμεινε μόνος του απέναντι στον Λουτριώτη κέρδισε την κόντρα και από πλάγια θέση πλάσαρε για το 1-1.
39′ ΓΚΟΛ!!! Σέντρα του Φονσέκα από δεξιά ,ο Παπασεβαστός πρόλαβε την έξοδο του Διαλούκα και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
50′ ΓΚΟΛ!!! Ο Τσοπανάκης έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Τριπολίτη, ο οποίος με παράλληλη πάσα βρήκε στον Σακκά που δεν δυσκολεύτηκε με σουτ στην κίνηση να κάνει το 2-2.
64′ ΓΚΟΛ!!! Σουτ του Χατζηφούντα από πλάγια θέση απέκρουσε ο Διάκουλας ασταθώς και στην επαναφορά ο Μασάδο έκανε το 2-3.
76′ ΓΚΟΛ!!! Εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά ο Σκαλέρης με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Διάκουλα για το 2-4.
Διαιτητές:Πατσιόπουλος,Παπαγιαννίδης,Μάγγος
Κλεόβουλος Λίνδου:Διάκουλας,Φραντζής(89’Κανάκης),Λάμπης,Μωραίτης Ε,Μωραίτης Φ(46′ Σακκάς),Διάκουλας Κ,Τριπολίτης,Χατζημιχαήλ,Θεοδοσίου,Τσοπανάκης,Γεωργαλλής(80’Γκύπι)
Α.Ο Δικαίου:Λουτριώτης,Πανόπουλος,Μουνούχος(63’Χατζηφούντας),Γκουντελίτσας,Μποιλής Ζ,Δρόσος(81’Χατζηβασίλης),Μυλωνάς,Φονσέκα,Μποιλής Μ,Μασάδο,Παπασεβαστός(λ.τ 42’Σκαλέρης)

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments