Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο έτοιμος ο Φοίβος, θέλει δουλειά η Αναγέννηση

Πιο έτοιμος ο Φοίβος, θέλει δουλειά η Αναγέννηση

0
Dodekanisos

Καλύτερος και πιο έτοιμος ο Φοίβος επικράτησε με 1 – 0 της Αναγέννησης Έμπωνα στο γήπεδο του σε ένα ακόμα φιλικό τεστ προετοιμασίας. Η ομάδα της Κρεμαστής πήγε αρκετά καλά στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και το μοναδικό της τέρμα. Στην επανάληψη ο τεχνικός Μιχάλης Πολιάς, κατά την προσφιλή του τακτική έκανε πάρα πολλές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την Αναγέννηση πάντως και πάλι να μην μπορεί να απειλήσει. Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Έμπωνα είχε φανερή αδυναμία από τη μέση και μπροστά όπου χρειάζεται ενίσχυση.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Ορέστης Δαφερέρας με σουτ μόλις στο 5′. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Κρεμαστής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Μήλιος, Αναγνώστου, Γεωργαλλής, Σκέμπι, Μικκιού, Κοντογιώργος, Χριστοδούλου, Ζόγκας, Ορέστης Δαφερέρας, Μπανουσάϊ, Ορφανίδης Νίκος (Έπαιξαν και Μπαϊρακτάρης, Κιοσέογλου, Καραγεωργίου, Χατζηβαλσάμης, Παϊζάνος, Κεφάλας, Σπύρος Δαφερέρας και Αγγελόπουλος)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αναστασάς, Γιασιράνης, Γιαννίκης, Μήτρου, Ταντίκης, Κυριαζής, Χατζηγιαννάκης, Παππάς, Κασιμάτης, Σαγενάς, Μερσιώτης (Έπαιξαν και οι Νικολής και Καραγιάννης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments