Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο έτοιμος ο Αστέρας Μασσάρων!

Πιο έτοιμος ο Αστέρας Μασσάρων!

0
asteras masaron
Dodekanisos

Την πρώτο του νίκη με 4 – 1 σε φιλικό παιχνίδι πέτυχε σήμερα ο Αστέρας Μασσάρων με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Μασσάρων. Η κόπωση ήταν εμφανής στους παίκτες και των δυο ομάδων αλλά ο Αστέρας έδειξε να είναι ένα …κλικ πιο έτοιμος από τον αντίπαλο του και με τον Λερογιάννη οργανωτή και σκόρερ κατάφερε να βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν πολλά νέα παιδιά 14 και 15 χρόνων. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Λερογιάννης με σουτ (1 – 0) και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του με νέο σουτ στο 25’ (2 – 0). Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σουτ του Στ. Ευαγγελίδη (2 – 1). Στο 52’ ο Καρπαθάκης με προβολή μετά από ωραία προβολή πέτυχε το 3 – 1 ενώ στο 78’ ο Βακιάνης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μηλιάς, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Κουρμαδιάς, Μπαϊρακτάρης, Καρπαθάκης, Χατζημανώλης, Δεληγιάννης, Κώστας, Λερογιάννης, Βακιάνης (Έπαιξαν και οι Μαρίνωφ, Θεοδωρακόπουλος, Μουδάτσος Αν., Κούτης Αντ., Φωτάρας Εμ., Μπαρμπαντώνης Σ.)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Ρούφας, Νίκολλι, Φρατζής, Παπαιωάννου, Κοντός, Τσαγκαρόπουλος, Μπενούρ, Ταγκάεφ, Ευαγγελίδης Στ. (Έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Καφάλας, Χρυσαφίνης, Ζερβός, Χατζηνικόλας, Παπασταματίου, Πάχος, Μουστάκας Ι., Μπραχούσι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments