Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πιγκ πογκ στα Κοσκινού

Πιγκ πογκ στα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Η ανάπτυξη των αθλημάτων από το Διγενή στην περιοχή Κοσκινού αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς αυτόν τον καιρό και η τρανταχτή απόδειξη του γεγονότος αυτού αλλά και πιο πρόσφατη είναι η δημιουργία τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μετά από το τμήμα της Τοξοβολίας, με τη συνεργασία δυο (2) αθλητικών συλλόγων του νησιού μας.
Το ΔΣ του ΑΣ Διγενής υλοποιώντας την απόφαση του να δημιουργήσει και να προσφέρει αθλήματα στη νεολαία της περιοχής προχώρησε στην δημιουργία τμήματος με την συνεργασία του ΑΣ Κένταυρος. Με το νέο αυτό βήμα δίνουν την ευκαιρία σε νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα και να αναπτύξουν τις ικανότητες τους σε κάτι ξεχωριστό, το ολυμπιακό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που όντας άθλημα των Αγώνων Νήσων, εξαιτίας των οποίων έγινε η αφορμή να επαναδραστηριοποιηθεί και με την στήριξη του ΡΟΑ, αποτελεί εδώ και λίγα χρόνια δραστήριο άθλημα του νησιού μας συμμετέχοντας από το 2003 στον διεθνή αυτό θεσμό μέσω του ΡΟΑΝ.
Να σημειώσουμε πως η συμμετοχή των αθλητών τόσο σε τοπικά και Εθνικά πρωταθλήματα όσο και σε Διεθνή, αυξάνουν την προσπάθεια τους και την απόδοση τους. Την προσπάθεια στηρίζει και ο οργανισμός των Island Games προσφέροντας τον εξοπλισμό. Το τμήμα εκμάθησης επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα λειτουργεί  δυο (2) φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 18.00- 20.00 στην αίθουσα του Δ Δ Κοσκινού στην πλατεία του χωριού και αφορά σε ηλικίες από 8 ετών και πάνω.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments