Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πήγασος: Έντονο το γηπεδικό πρόβλημα!

Πήγασος: Έντονο το γηπεδικό πρόβλημα!

0
pigasos kipello2
Dodekanisos

Έντονο είναι το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πήγασου Κρεμαστής. Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο σύλλογος:
«Ο Α.Ο. Πήγασος Κρεμαστής, ο μοναδικός εκπρόσωπος του γυναικείου δωδεκανησιακού μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο γηπεδικό πρόβλημα που παρουσιάζεται και στο οποίο έχουμε αναφερθεί πριν ακόμη από την καλοκαιρινή περίοδο. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η ομάδα μας βρίσκεται… αντιμέτωπη με την έλλειψη μίας πραγματικής έδρας, αφού στο πρόβλημα μας δεν έχει δοθεί λύση, λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας (16 Οκτωβρίου). Στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής δεν έχει γίνει το παραμικρό βελτιωτικό έργο και άρα η φυσική έδρα της ομάδας μας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των αγώνων της Α2 Κατηγορίας. Ως εκ τούτου ο Α.Ο. Πήγασος θα χρειαστεί να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια του, στο «Βενετόκλειο», στο οποίο όμως ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. δεν μας παραχωρεί ούτε μία προπονητική ώρα.
Αντίθετα κατόπιν προτροπής του Οργανισμού, μας παραχωρούνται προπονητικές ώρες στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας, στο οποίο όμως η μετακίνηση μας και άβολη και ασύμφορη απ’ όλες τις απόψεις είναι, ενώ θα μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Α.Ο. Πήγασος Κρεμαστής τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία σοβαρή προσπάθεια για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και φέτος έκανε μία σημαντική επένδυση με την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 Κατηγορία, αποκτώντας έμπειρες και σπουδαίες αθλήτριες, έτσι ώστε να πετύχει το στόχο της και τα Δωδεκάνησα να έχουν ξανά εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα, αφού εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να δηλωθεί ως έδρα το «Βενετόκλειο», χωρίς να μπορέσει να κάνει έστω μία προπόνηση και πραγματικά υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε σαν πολίτες β’ κατηγορίας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, στο νησί μας. Πολλές φόρες λένε ότι τα κάστρα γκρεμίζονται εκ των έσω…. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο και εξακολουθούμε να πιστεύουμε στο «ισχύς εν τη ενώσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments