Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πήδηξαν τα κάγκελα για να με χτυπήσουν!»

«Πήδηξαν τα κάγκελα για να με χτυπήσουν!»

0
Dodekanisos

Νέα δήλωση με την οποία επιθυμεί να απαντήσει στον πρόεδρο του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλη Παπαδημήτρη για τα όσα είχε υποστηρίξει νωρίτερα, έκανε στο news12 ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης. Αναλυτικά, είπε τα ακόλουθα:

«Με λυπεί το γεγονός ότι μιλάει για τη συμπεριφορά τη δική μου όταν δεν ασχολήθηκα με κανέναν. Πήδηξαν τα κάγκελα τρεις φίλαθλοι για να με χτυπήσουν και αν δεν ήταν δυο άτομα του Ηρακλή Μαριτσών να με προστατέψουν, ακόμα θα έτρωγα ξύλο. Έκατσα πίσω από την εστία στα αποδυτήρια και έβλεπα το παιχνίδι και υπήρχαν φίλαθλοι οι οποίοι μου έβριζαν τα πάντα. Ότι είχα και δεν είχα. Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Παρόλα αυτά δεν ασχολήθηκα μαζί τους. Και μιλάνε για εμένα; Ο κόσμος με ξέρει ποιος είμαι. Με λυπεί όμως το ότι ο πρόεδρος του Ηρακλή είπε αυτά τα πράγματα, γιατί ήταν μπροστά και έβλεπε ότι δεν μιλούσα και δεν απαντούσα σε κανέναν»
Ο προπονητής του Απόλλωνα πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Χτυπούσανε τα εικοσάχρονα. Τα έβαλαν κάτω και τα χτυπούσαν. Είναι ντροπή για τον διαιτητή που τα έβλεπε και δεν έγραψε τίποτα. Ήταν κάτω και τους …πατούσαν οι ποδοσφαιριστές… Είναι ντροπή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments