Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πιάνουν δουλειά στους Αγ. Αποστόλους

Πιάνουν δουλειά στους Αγ. Αποστόλους

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων είναι προτεραιότητα του ΔΟΠΑΡ αλλά και προσωπικό στοίχημα του προέδρου του οργανισμού Αλέξανδρου Κολιάδη.

Όλα δείχνουν πως ο κ. Κολιάδης δεν μένει απλά στα λόγια και περνά σε πράξεις, ώστε μέχρι την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου το γήπεδο να βρίσκεται σε μια διαφορετική κατάσταση, από εκείνη στην οποία βρίσκεται σήμερα, προσφέροντας ασφάλεια σε μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια των προπονήσεων ή των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του οργανισμού Μιχάλη Σεϊτη, τον διευθυντή την υπηρεσίας Θεόδωρο Θεςοδώρου και μηχανικούς του Δήμου Ρόδου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων, με αποκλειστικό σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων για να συνταχθεί η μελέτη πάνω στην οποία θα εργαστούν τα συνεργεία για την αλλαγή της εικόνας του χώρου, που ομολογουμένως έχει εικόνα εγκατάλειψης.

Βάρος θα δοθεί και στην συλλογή των όμβριων υδάτων, ώστε να μην πλημυρίζει ο χώρος ακόμα και σε μια μέτρια νεροποντή.
Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες, καθώς το απαιτούμενο ποσό είναι έτοιμο και δεν απαιτούνται γραφειοκρατικές διαδικασίες για την εκταμίευση του.
Ευχόμαστε να γίνουν τα καλύτερα και σε λίγο καιρό μετά τις παρεμβάσεις να αντικρύσουμε πραγματικά μια άλλη εικόνα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων που θα είναι ασφαλές και λειτουργικό για όλους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments