Αρχική Εκδηλώσεις Πεζοπορία στα Καλαβάρδα

Πεζοπορία στα Καλαβάρδα

0
Dodekanisos

Πεζοπορία με αφετηρία το μοναστήρι της Αγίας Άννας στην περιοχή των Καλαβαρδών διοργανώνει την Κυριακή 23 Απριλίου το τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με τον Πολιστικό Σύλλογο «Κάμειρος». Η πεζοπορία θα γίνει έως και το την είσοδο του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας (Καμίρου) Καμείρου, με επιστροφή και πάλι στην αφετηρία από τον ίδιο δασικό-αγροτικό δρόμο.

Η διαδρομή εκτείνεται εντός του πανέμορφου ευρύτερου δασικού και αγροτικού περιβάλλοντα χώρου της περιοχής Καλαβαρδών – Αρχαίας (Καμίρου) Καμείρου, η οποία φέρει έντονα τα σημάδια της προϊστορικής περιόδου, της αρχαϊκής, κλασικής, ελληνιστικής, αλλά και της νεότερης ιστορίας μας, {Μοναστήρι Αγίας Άννας – Αρχαία (Κάμιρος) Κάμειρος – κατάλοιπα γερμανικού στρατιωτικού νεκροταφείου Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου – Μοναστήρι Αγίας Άννας}.

Η αθλητική και πολιτιστική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, εκτός των άλλων, με την αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Καλαβαρδών, της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Καλαβαρδών και την ευγενική σύμπραξη των τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών φορέων, καθώς και των εθελοντικών ομάδων που συμβάλλουν πάντα σε ταυτόσημες εκδηλώσεις του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Ρόδου.

Καλούμε λοιπόν όλους τους τακτικούς φίλους μας πεζοπόρους, καθώς και εκείνους που ενδιαφέρονται να ενταχθούν σ’ αυτήν την μεγάλη και δραστήρια ομάδα μας, να αφήσουν την ημερομηνία της Κυριακής 23 Απριλίου 2017, «ανοικτή» και να μας ακολουθήσουν για άλλη μια φορά.

Όπως συνηθίζεται πάντα η εκδήλωση θα καταλήξει σε μουσικοχορευτικό απόγευμα, υπό την επιμέλεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβαρδών «Κάμειρος», εντός του υπέροχου αύλειου χώρου του μοναστηριού της Αγίας Άννας.
Το επερχόμενο διάστημα θα κοινοποιηθούν λεπτομερέστερες ανακοινώσεις και σχετικά Δελτία Τύπου, για την διαδρομή, τους συντελεστές, τις εθελοντικές ομάδες και τους χορηγούς, αυτής της σημαντικής δράσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments