Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέτυχε νίκη «χρυσάφι!»

Πέτυχε νίκη «χρυσάφι!»

0
ethnikos rodos
Dodekanisos

Νίκη χρυσάφι πέτυχε στο γήπεδο του ο Εθνικός Αρχίπολης ο οποίος επικράτησε με το …Αγγλικό 4 – 3 της Ρόδου. Πλέον έχει το πάνω χέρι στην «μάχη» της παραμονής καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτοι ημίχρονο όπου δημιούργησαν πολλά ευκαιρίες πέρα από τα δυο γκολ που σημείωσαν. Στην επανάληψη η Ρόδος έδειξε να στέκεται καλύτερα, όμως ο Εθνικός «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις και πήρε το σπουδαίο «τρίποντο».
Μόλις στο 6’ ο Μ. Μπαϊρακτάρης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1 – 0.
Στο 18’ ο Ευγενικός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Γιώργος Καντιμοίρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.
Στο 28’ από κόρνερ του Ευγενικού και κεφαλιά πάσα του Σ. Καντιμοίρη στον Καστρουνή, ο τελευταίος με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 2.
Στο 36’ ο Ηλίας Μπαϊρακτάρης έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2). Πανηγύρισε όμως το γκολ βγάζοντας τη μπλούζα του με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.
Στο 46’ ο Τσοπανάκης έκανε την κάθετη πάσα στον Παπανθύμου και αυτός με πλασέ πέτυχε το 3 – 2, ενώ στο 68’ ο Μ. Μπαϊρακράρης απέφυγε δυο αντιπάλους και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 2.
Στο 76’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευγενικού, ο Γκάϊδας με κεφαλιά σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 3.
Σημειώνεται πως η Ρόδος είχε δοκάρι στο 50’, όταν ο Λερογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καστρουνής με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Μανώλης Παπαγιαννίδης και Γιάννης Χάλαντας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ο. Μπεγκάσι, Πάλλας, Παπανθύμου (92’ Γ. Χατζηγεωργίου), Η. Μπαιρακτάρης, Τσοπανάκης (68’ Ε. Μπεγκάσι), Μπάρτζος, Σ. Τσακίρης, Διακίδης, Ε. Χατζηγεωργίου (55’ Γιαννακόπουλος), Μακαρούνας, Μ. Μπαιρακτάρης
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Καμπούρης (55’ Σκαφίδας), Σ. Καντιμοίρης, Γκάιδας, Ριζόπουλος, Καστρουνής, Κατσαράς (32’ λ.τ. Παπασταμάτης), Λερογιάννης (83’ Παπαστεφάνου), Γ. Καντιμοίρης, Ευγενικός, Βασιλαράκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments