Αρχική Αθλητικά νέα Πετρούνιας: «Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στην μετάδοση»

Πετρούνιας: «Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στην μετάδοση»

0
Dodekanisos

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με προσωπική του ανάρτηση ζήτησε να μην συζητηθεί περαιτέρω το θέμα της μη ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης της προσπάθειας του. 

Με χιούμορ προσπάθησε να αντιμετωπίσει το γεγονός πως το πρόγραμμά του στα προκριματικά των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μεταδόθηκε. Τουλάχιστον σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ. Διότι το βίντεο αν και με αρκετή καθυστέρηση τελικά μεταδόθηκε. 

Ο Έλληνας γυμναστής και χρυσός ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο εξήγησε ότι πρέπει η εστίαση όλων να αφορά την προσπάθειά του στον τελικό. Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα επιχειρήσει να κατακτήσει πάλι την κορυφή στην ενόργανη γυμναστική και συγκεκριμένα στους κρίκους.

Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μη δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με τη μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός, πως πάμε για το δεύτερο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πέντε χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πετρούνιας. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments