Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πετούσε… φωτιές ο Γεωργαλλής

Πετούσε… φωτιές ο Γεωργαλλής

0
Dodekanisos

Με τον εξαιρετικό Αντώνη Γεωργαλλή να πετυχαίνει πέντε γκολ ο Κλεάνθης κέρδισε εκτός έδρας τον Διαγόρα Β. με 5-1, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική.

Μόλις στο 11΄ ο Γεωργαλλής με πλασέ έκανε το 0-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα και πιο συγκεκριμένα στο 44΄ ο Ζωάννου με μια σεντρα σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλεάνθης ήταν πολύ καλύτερος και με ένα Γεωργαλλή που πετούσε… φωτιές σημείωσε ακόμα τέσσερα τέρματα για το 1-5. Στο 48΄ ο Γεωργαλλής έγραψε το 1-2. Λίγο αργότερα στο 54΄ ο ίδιος παίκτης μετά την πάσα του Χατζηκοσμά διαμόρφωσε το 1-3. Το 1-4 με σκόρερ και πάλι τον έμπειρο φορ έγινε στο 57΄ . Ενώ το τελικό 1-5 έγινε στο 77΄ από τον Γεωργαλλή ολοκληρώνοντας μια σπαουδαία εμφάνιση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Μοσχάτος, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Μοσχής, Χότζα, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιοτόπουλος (74′ Μερκάι), Κατσαρής, Χαρτοφύλλης, Παπουρδάνος (64′ Καραγιάννης), Ζωάννου (60′ Πρέτσι), Βασιλειάδης (55′ Πουλάι)

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος (80′ Θεοδοσιάδης), Μαΐλης, Μαριάς, Φουσατζιά, Ατσίδης, Κορκίδας, Χατζηκοσμάς (63′ Ζάχαρης), Αλεξανδρίδης (77′ Αρίφι), Πελέκης (59′ Μπερετούλης), Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments