Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πετούσαν φωτιές» Φοίβος και Γκινής!

«Πετούσαν φωτιές» Φοίβος και Γκινής!

0
foivos2014
Dodekanisos

«Φωτιές πετούσε» ο Φοίβος στο σημερινό εκτός έδρας (γήπεδο Κοσκινού) με τον ΑΣ Χάλκης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Μιχάλη Πολιά κέρδισε με το ευρύ 6 – 0 και έτσι διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Φανούρης Γκινής ο οποίος σημείωσε τα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από τα πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 4 – 0. Στην επανάληψη δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν ιδιαίτερα.
Ο Αξιώτης στο 4’ με απευθείας φάουλ έκανε το 0 – 1 και ο Γκινής στο 7’, στο 14’, στο 32’ και στο 49’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 5. Το τελικό 0 – 6 διαμόρφωσε ο Νίκος Ορφανίδης στο 75’.
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Βασιλείου, Τσιαντούλας, Κουτσογούλας (70’ Ζαμαντάκης), Μερκάϊ, Ψαράς, Δράμης, Παπαστεργής, Μπιζάτης, Κωστίδης, Χειμωνέττος (46’ Παπαλαζάρου)
ΦΟΙΒΟΣ: Σαββάκης, Χριστοδούλου, Κακαζούκης, Γεωργαντζιάς, Θεοδοσίου (50’Δημητρόπουλος), Αξιώτης, Μπιλιάς, Δελαπόρτας (55’ Τζεμαλάϊ), Νίκος Ορφανίδης, Γκινής (60’ Αναγνώστου), Αγγελόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
φωτογραφίες: Χρήστος Καταξενός

 xalki2014

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments