Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πέταξε και άλλους εντός έδρας βαθμούς

Πέταξε και άλλους εντός έδρας βαθμούς

0
Dodekanisos

Χωρίς νίκη σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι έμεινε ο Διαγόρας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας. Μετά τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας επιτυχίες (σε Τρίκαλα και Ηγουμενίτσα), ο «γηραιός» δεν μπόρεσε να προσθέσει άλλο ένα «τρίποντο» στο ενεργητικό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο του έχει να κερδίσει από τις 27 Οκτωβρίου του 2019 όταν είχε επικρατήσει με 2 – 0 της Καλαμάτας. Στο σημερινό παιχνίδι οι «κυανέρυθροι» σπατάλησαν ένα ημίχρονο κατά τη διάρκεια του οποίου δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί και προσπάθησαν στην επανάληψη χωρίς όμως και πάλι να μπορέσουν να κάνουν κάτι σπουδαίο.

Στο 30’ ο Πινιώτης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Καραγκιολόδης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 35’ ο Χιντζίδης έκανε τη σέντρα με τον Κατσικοκέρη να παίρνει την κεφαλιά αλλά τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 60’ ο Πινιώτης έκανε το σουτ με τον Καραγκιολίδη να αποκρούει δύσκολά. Καλή στιγμή για τον Διαγόρα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιουματζίδης (Αδαμόπουλος, Αθανασοπούλου). Ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπαρμπαρούση στο 65’ με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτσι, Αθανασίου (56’ Πατσαρούχας), Πινιώτης, Γλυνός (39’ λ.τ. Μπουρλάκης), Γούλας (72’ Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ:Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Μάγκας, Σέχου, Σμίλτος, Χαντί (70’ Χρυσοφάκης), Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (56’ Μηνάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments