Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Πέταξε» δυο βαθμούς!

«Πέταξε» δυο βαθμούς!

8
DSC00232
Dodekanisos

Δυο πολύτιμους βαθμούς «πέταξε» στον κάλαθο των αχρήστων η ομάδα της Ρόδου! Παίζοντας με τον Πανθηραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο, έμεινε στο «στείρο» 0 – 0, μετά από ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα από τον λιγοστό φίλαθλο κόσμο που το παρακολούθησε. Και αυτό γιατί η εμφάνιση των «ελαφιών» ήταν από μέτρια έως κακή και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την κακή παρουσία του πρώτου «βοηθού» ο οποίος αναίτια «έκοψε» στο δεύτερο ημίχρονο τη Ρόδο με ορισμένα οφσαϊντ που δεν ήταν. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την υπεροχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους, όμως ήταν ανούσιοι και χωρίς φαντασία. Το μεγάλο πρόβλημα των «ελαφιών» ήταν στο χώρο της μεσαίας γραμμής όπου δεν υπήρχε ο παίκτης ο οποίος θα μπορούσε να περάσει τη μπάλα με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο Χατζηλιόντας ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό για ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ και ο Τζιβίλογλου δεν μπόρεσε να βοηθήσει όταν μπήκε αλλαγή, δείχνοντας επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Η Ρόδος τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να κάνει ούτε μια φάση (με μοναδική εξαίρεση μια στις αρχές του αγώνα όπου σημείωσε τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ) και αυτό είναι σίγουρα προβληματικό. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με τον Πανθηραϊκό να κλείνει τους διαδρόμους και τελικά να παίρνει τον εκτός έδρας βαθμό.
Οι λιγοστές φάσεις που μπορούν να …χρεωθούν στο φιλμ του αγώνα είναι οι ακόλουθες:Στο 17′ μετά από μπαλιά σε θέση φορ, ο Ζώνας βγήκε σε θέση τετ α τετ, απέφυγε τον τερματοφύλακα αλλά βγήκε σε πλάγια θέση και το πλασέ που επιχείρησε στην κενή εστία εξουδετέρωσε ο Ανδρίκος λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος.
Στο 44′ ο Ζώνας πήρε τη μπάλα σε θέση φορ, έκανε το πλασέ και απόκρουσε ο Πάππος. Η μπάλα έφθασε και πάλι στον ίδιο που έκανε νέο πλασέ σε κενό τέρμα αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!
Επικίνδυνο σουτ του Κρίτσα στο 82′ έστειλε τη μπάλα άουτ
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Ιμεραλιλάϊ, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Τζημογιάννης, Ανδρίκος, Χατζηλιόντας (75’ Ευγενικός), Τορεζάνι, Βολονάκης (56’ Τζιβίλογλου), Κωνσταντίνου, Στεφανίδης
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης,Μήτσιαν, Φύτρος, Κρίτσας, Περιαλής (81’ Συρολάκης), Λαζαρίδης (89’ Πέκια), Ζώνας (68’ Πάπιτσας), Λούκας, Μπακάλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ελάφι
Ελάφι
7 years ago

Παιχνίδι στην έδρα σου που πρέπει πάση θυσία να πάρεις και κάνει δυο αλλαγές. Δύο! Προφανώς όλα δούλευαν ρολόι, έπαιζε φοβερή μπάλα η ομάδα. Και μην που πει κανείς για διαιτησία γιατί Ρόδος δεν υπήρχε στο γήπεδο. Πότε επιτέλους θα τελειώσει αυτό το παραμύθι @@@@@@@@@@; Είναι κρίμα η τόσο σοβαρή προσπάθεια της διοίκησης να χαραμίζεται από κολλητηλίκια. Ας σοβαρευτούν επιτέλους κάποιοι και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί αρχίζει να κουράζει το όλο ζήτημα. Δεν αξίζει στην ΡΟΔΟ μας η θέση στην οποία βρίσκεται.

Ελάφι
Ελάφι
7 years ago

Χαχαχαχχαχαχχα από πότε η λέξη @@@@@@@@@ είναι βρισιά και υφίσταται λογοκρισία;;;; Χαχαχαχαχαχ δεν υπάρχετεεεε. Όχι τίποτα άλλο, θα νομίζει κιόλας κανείς ότι έβρισα και θα παρεξηγηθώ

Φιλθλος
Φιλθλος
7 years ago

Μπορειη ελαφαρα σημερα να μην επαιξε μπαλλαρα αλλα το οτι δεν κερδισε 2 0 φταιει ο διαιτητης που ακυρωσε καθαρο γκολ και ο εποπτης που εκοψε 2 τετ α τετ.Τωρα δυστυχως μας φταινε ολα.Εγω δεν συμφωνω με τον προηγουμενο.Θα ελεγα καλυτερα ας ριξουμε μια ματια στην 11αδα και ας δουμε και ποσοι λειπουν.Εδω λειπει ενας σε μια ομαδα και εχει προβλημα. Σε εμας ελειπαν 5 σημερα.Ααα και μη ξεχνιωμαστε καποιοι βασικοι στην Γ δεν επαιζαν πουθενα μεχρι περσυ. Ουτε τοπικο αν θυμαμαι καλα.

paixtis
paixtis
7 years ago

[quote name=”Ελάφι”]Παιχνίδι στην έδρα σου που πρέπει πάση θυσία να πάρεις και κάνει δυο αλλαγές. Δύο! Προφανώς όλα δούλευαν ρολόι, έπαιζε φοβερή μπάλα η ομάδα. Και μην που πει κανείς για διαιτησία γιατί Ρόδος δεν υπήρχε στο γήπεδο. Πότε επιτέλους θα τελειώσει αυτό το παραμύθι @@@@@@@@@@; Είναι κρίμα η τόσο σοβαρή προσπάθεια της διοίκησης να χαραμίζεται από κολλητηλίκια. Ας σοβαρευτούν επιτέλους κάποιοι και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί αρχίζει να κουράζει το όλο ζήτημα. Δεν αξίζει στην ΡΟΔΟ μας η θέση στην οποία βρίσκεται.[/quote]
Exeis allaksei 15 onomata.Se kathe idisi gia rodo tsoup apo katw na grapseis.Prepei na exeis megalo kaimo esy. Exeis omws ena lathos kai prodidese.Tis lekseis pou xrisimopoieis otan milas tis grafeis kiolas.Tin leksi kolitiliki tin les MONO esy.Kai tin les poleeees fores.

sillektis
sillektis
7 years ago

kalimera sas kai akli evdomada !

Coach distihos irthe i ora sou nomizo !

O Konstantinou perpatouse kai esi evgales ton pitsirika pou etrehe san ton mauro , o Hattziliontas tsafare sineheia kai esi koimosoun !

Vale apo tous efivous gia na to hairomaste toulahiston .

nikos
nikos
7 years ago

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΣ Ο Ελαφι ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΡΙΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ?? 3 – 0 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΙΛΕ.δΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ? ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥΣ.

koumentos
koumentos
7 years ago

afiste ta perierga sxolia kai tin dixonia kai na doume me iremia ta ypoloipa paixnidia

Περιεργος
Περιεργος
7 years ago

[quote name=”koumentos”]afiste ta perierga sxolia kai tin dixonia kai na doume me iremia ta ypoloipa paixnidia[/quote]
Εσυ μεγαλε τι ακριβως εχεις προσφερει στη Ροδο ολα αυτα τα χρονια?Εμισθος δεν ησουν ποτε?Σαν δημοσιογραφος ερχεσε η σαν φιλαθλος?Στα ταξιδια πληρωνες η διοικηση ολε γλειφιτζουρι?