Αρχική Videos Πεσκόφ: “Το Κίεβο είναι οργανωτής της τρομοκρατίας”

Πεσκόφ: “Το Κίεβο είναι οργανωτής της τρομοκρατίας”

0

Τοποθέτηση για την πρόσφατη δήλωση του αρχηγού της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας Kirill Budanov, ότι «θα σκοτώνουμε Ρώσους σε όλο τον κόσμο», έκανε και ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Με δηλώσεις που έκανε τόνισε και τα εξής:
«Αυτή είναι μια πραγματικά τερατώδης δήλωση. Αυτή η δήλωση, και αυτό που είπε ο κ. Budanov. Είναι μια άμεση επιβεβαίωση ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν χρηματοδοτεί απλώς τρομοκρατική δραστηριότητα, αλλά είναι άμεσος οργανωτής αυτής της δραστηριότητας.  Η Μόσχα θα παρακολουθεί στενά την αντίδραση της Δύσης στις δηλώσεις των ουκρανικών αρχών. Τέτοια λόγια πρέπει να καταδικαστούν».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Σήμερα θα παρακολουθούμε στενά την αντίδραση των ευρωπαϊκών πρωτευουσών, καθώς και της Ουάσιγκτον – ειδικά της Ουάσιγκτον – γιατί είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τέτοιες τρομοκρατικές δηλώσεις από το Κίεβο μπορούν να παραμείνουν χωρίς καταδίκη. Επομένως, σήμερα θα περιμένουμε αυτές τις καταδίκες».

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, οι δηλώσεις των ουκρανικών επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι η απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να ξεκινήσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση ήταν σωστή. Πρόσθεσε ότι οι ειδικές υπηρεσίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα λάβουν υπόψη τις δηλώσεις αυτές καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments