Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παίρνουν σειρά τα Λάερμα!

Παίρνουν σειρά τα Λάερμα!

0
Dodekanisos

Οι υπέυθυνοι του Πολύστρατου περιμένουν να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που έχουν πάρει από τους αρμόδιους για το γήπεδο της περιοχής

Τα Λάερμα είναι ένα από τα ωραία χωριουδάκια του νησιού μας που βρίσκεται στην Νότια Ρόδο και είναι από εκείνα που έχουν μείνει χωρίς «πράσινο» γήπεδο. Είναι από τις ομάδες που κάποιοι τις άφησαν εκτός προγραμμάτων  Ευρωπαϊκών ή Ελληνικών δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ομάδα του Πολύστρατου, η οποία από την εποχή που ανέβηκε στην Β΄ κατηγορία είναι υποχρεωμένη να δανείζεται και να αγωνίζεται σε ξένα γήπεδα.

Το γήπεδο των Λαέρμων βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στην τύχη του και παρά τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και την σημερινή στους ανθρώπους του σωματείου, η κατάσταση παραμένει στάσιμη. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1947 και επανιδρύθηκε το 1986. Μετά την μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή το 1992, παραχωρήθηκε ο χώρος και κατασκευάστηκε το γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος είχε παραχωρηθεί από το Υπουργείο Γεωργίας αλλά πλέον ανήκει στον Δήμο Ρόδου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του Πολύστρατου έχει παραδώσει στον Δήμο το τοπογραφικό της περιοχής, ώστε να μπορέσει να γίνει η μελέτη για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα αλλά το βάρος θα το επωμισθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.  Ότι είναι να γίνει ,θα γίνει, μπορεί να λεχθεί από κάποιο πολιτικό πρόσωπο του δήμου ή της περιφέρειας! Όμως το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. Πόσες φορές και πότε κάποιοι υπεύθυνοι έχουν επισκεφτεί την περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο για να διαπιστώσουν με τα μάτια τους η έστω να μάθουν κατά που πέφτει το «χωραφάκι» και σε ποια κατάσταση είναι;

Στο χωριουδάκι όμως κατά την προεκλογική περίοδο τρέχουν πάρα πολλοί, από υποψήφιους βουλευτές, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και δημοτικούς. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Υπάρχουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και όχι η ανανέωση των ελπίδων προς τους ανθρώπους του Πολύστρατου; Είναι τόσο δύσκολο να ειπωθούν και να τεθούν χρονικά όρια της ανακατασκευής του γηπέδου των Λαέρμων; Θεωρούμε πως δεν είναι ότι το καλύτερο να λες, να λες και να μην κάνεις τίποτα, ενώ στο μεταξύ τα χρόνια περνάνε και η εικόνα του γηπέδου να παραμένει στην ίδια κατάσταση. Ευτυχώς που υπάρχει η μητέρα φύση και σήμερα το γήπεδο στα Λάερμα έχει πρασινίσει από το χορταράκι που φυτρώνει μόνο του χωρίς να βάζει σε έξοδα τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το χρονοδιάγραμμα που έχουν δώσει στην διοίκηση του Πολύστρατου είναι πως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους θα τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας. Μακάρι να τηρηθούν τα λεγόμενα των υπευθύνων, διότι αν ξεφύγουν τα χρονικά όρια τότε θα έρθουν τα πρωτοβρόχια και το θέμα θα πάρει παράταση. Ευχόμαστε στο σωματείο των Λαέρμων, τον Σεπτέμβριο να παραδοθεί το γήπεδο και η νέα χρονιά να ξεκινήσει με την έδρα του έτοιμη από κάθε άποψη.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments