Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Παίρνει τίτλο στην Χαλκίδα

Παίρνει τίτλο στην Χαλκίδα

0
logo_news12
Dodekanisos

Στη Χαλκίδα θα πέσει η «αυλαία» για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μότο Κρος της ΑΜΟΤΟΕ. Μια διοργάνωση που και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Σταμάτης Λυρίου και η ομάδα του, με τον έμπειρο και ικανότατο αναβάτη να απέχει μόλις εφτά βαθμούς από την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.
Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Λυρίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 1η   θέση της Γενικής Κατάταξης με 217 βαθμούς και για την εξασφάλιση και του φετινού τίτλου στην κατηγορία MX1 χρειάζεται μόλις εφτά βαθμούς. Κάτι που σημαίνει ότι μια θέση στη δεκάδα του αρκεί, αφού ο άμεσος αντίπαλός του για τον τίτλο, ο Μανώλης Σκύβαλος, είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο για να νικήσει στο συγκεκριμένο αγώνα, ενώ ο Σταμάτης Λυρίου θα πρέπει να τερματίσει πολύ χαμηλά.
Από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Λυρίου δε θα ταξιδέψουν στη Χαλκίδα ο νεαρός Νίκος Λυρίου, αφού έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο στην κατηγορία Junior, ενώ στο νησί μας θα μείνει και ο Μάριος Ατσίδης καθώς έχει χάσει εδώ καιρό τη «μάχη» για τον τίτλο. Αντίθετα, οι Φραγκίσκος και Θεολόγος Ζούνης θα πάρουν κανονικά μέρος στον αγώνα, παρόλο που ο νεαρός Ζούνης έχει και αυτός εξασφαλίσει τον τίτλο στην κατηγορία Mini.
Η αναχώρηση των Ρόδιων αναβατών θα γίνει την Παρασκευή, ενώ η επιστροφή τους στη Ρόδο θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments