Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Περίπατος… για Απόλλωνα Κ.!

Περίπατος… για Απόλλωνα Κ.!

0
apollonas polivotis fasi
Dodekanisos

Πολύ εύκολα και χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ο Απόλλωνας Κ. επικράτησε με 4-0 του Πολυβώτη εντός έδρας κρατώντας έτσι το αήττητο (8Ν-1Ι-0Η) και στο πρώτο παιχνίδι της χρονιά για τους «κυανοκίτρινους».
Το πρώτο μέρος ανήκε απόλυτα στους γηπεδούχους αφού πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματα που τους χάρισαν την νίκη. Από την άλλη το σύνολο του Μανώλη Χασαπλαδάκη δεν έδειχνε ικανό καθόλη τη διάρκεια να μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία.
Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά με τους Απολλωνιστές να ρίχνουν ρυθμό έχοντας την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να βρει εκ νέου δίχτυα κυρίως με ορισμένα μακρινά σουτ που δεν βρήκαν στόχο. Το 4-0 δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.
Τα γκολ
14΄ Ο Μαυρομούστακος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά θα στείλει τη μπάλα να αναπηδήσει και να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Χαρτοφύλλη Ν. για το 1-0.
29΄ Ο Συμεωνίδης θα σουτάρει, ο Χαρτοφύλλης θα αποκρούση προσωρινά για να έρθει στη συνέχεια ο Καντιμοίρης να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
33΄ Μετά από κόρνερ του Μαυρομούστακου ο Ταντίκης με σουτ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 3-0.
39΄ Ωραία προσπάθεια του Μαυρομούστακου από τα δεξιά, θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Καντιμοίρη και αυτός από κοντά θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.
Καλύτεροι των νικητών οι Συμεωνίδης, Καντιμοίρης και Τσίττας από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Φωτεινής και Σφακιανός Τ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Σαρρής, Ροδίτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Κιόττου, Κάλτσης, Τσίττας (46΄ Αμερικάνας), Ταντίκης, Σαπαλίδης (63΄ Τσακίρης), Ζουρούδης (46΄ Μιχαλάς), Κυρίτσης, Κούρτι, Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης, Συμεωνίδης
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλλης Ν., Καραγιάννης Δ., Κακιάς, Καραγιάννης Γ. (46΄ Πατρίκης), Χατζηνικολάου Β.Δ., Σφακιανός Τ., Σφακιανός Α., Φωτεινής, Αδράκτας, Χατζηνικολάου Β.Κ., Δερμιτζάκης

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments