Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Περιοδεία στην Κάρπαθο του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

Περιοδεία στην Κάρπαθο του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

0
Dodekanisos

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις 15 & 16.8.2018 περιόδευσε στο νησί της Καρπάθου στα πλαίσια των προγραμματισμένων υπηρεσιακών του μετακινήσεων και άσκησης των καθηκόντων του. Συγκεκριμένα:

  • Στις 15.8.2018 το πρωί συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία στελεχών της Κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου, παρακολούθησε τις θρησκευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Όλυμπο Καρπάθου. Τη λειτουργία τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Καρπάθου – Κάσου Αμβρόσιος.

  • Το απόγευμα της ίδιας ημέρας περιόδευσε σε δημοτικά διαμερίσματα του νησιού, επισκέφθηκε το φράγμα Σχοινά και το νέο νοσοκομείο της Καρπάθου (έργα τα οποία οι φορείς υλοποίησής τους τα ολοκληρώνουν) και κρατικές Υπηρεσίες του νησιού.

  • Στις 16.8.2018 το πρωί επισκέφθηκε το Επαρχείο Καρπάθου – Κάσου και είχε συνάντηση με τους υπαλλήλους του και συζήτησε θέματα που τους απασχολούν.

  • Ακολούθησε σύσκεψη για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Άμυνας στο Δήμο Καρπάθου – παρουσία του δημάρχου κ. Λάμπρου Ηλία, του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Γιάννη Λαχανά και στελέχη του Δήμου Καρπάθου. Ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε τη διαρκή επαγρύπνηση των συναρμοδίων φορέων με την Πολιτική Προστασία, τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments