Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Περιμένει τον …Ιάλυσο για να πανηγυρίσει!

Περιμένει τον …Ιάλυσο για να πανηγυρίσει!

0
efklis endekada
Dodekanisos

Νίκησε και ελπίζει πλέον στον …Ιάλυσο για να μπορέσει να κερδίσει ένα εισιτήριο στην Α’ Κατηγορία! Ο Ευκλής Σορωνής έκανε το χρέος του απέναντι στην ΑΕ Κω στο ουδέτερο γήπεδο του Πυλίου την οποία και κέρδισε με 3 – 1 και πλέον θα περιμένει να δει αν ο Ιάλυσος ανέβει στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική για να πανηγυρίσει. Οι Σορωνιάτες εμφανίστηκαν αγχωμένοι στο μπαράζ, ωστόσο τα κατάφεραν και παρά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης (1 – 1) λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, μπόρεσαν να φθάσουν στην πολυπόθητη νίκη με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά.
Το φιλμ του αγώνα όπως αποτυπώθηκε στο Κωακό site giafkasports.gr είναι:
7′ Δυνατό σουτ του Κούρλιου η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μερτζάνη.
13′ Δυνατό σουτ του Ζαμάγια από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ .
29′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γούλα από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ .
31′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση φάουλ του Μπερετούλη ο Σχοινάκης πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και ο Αποστολόπουλος από κοντά εκανε το 1-0.
41′ ΓΚΟΛ!! Κεφαλιά πάσα του Χατζηστέργου , ο Παναγιώτου έσπρωξε τον Πη με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πης που έκανε το 1-1.
47′ Σουτ του Παππά μέσα από την περιοχή μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Μερτζάνης 65′ Ο Μπερετούλης μπήκε απο τα αριστερά εκανε το σουτ με τον Μερτζάνη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια η αμυντικοί απομάκρυναν.
73′ Σέντρα του Γούλα απο τα δεξιά κεφαλιά του Πη η μπάλα πέρασε άουτ .
88′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση κόρνερ απο τον Παππά λάθος απομάκρυνση απο τον Μερτζάνη , με τον Λαμπρόπουλο από κοντα να κάνει το 2-1.
90′ ΓΚΟΛ!! Μόνος του με τον Μερτζάνη ο Αποστολοπουλος πλάσαρε από πλάγια για το 3-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Γιαμούζης, Ασταλάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης, Σαββάκης , Παναγιώτου , Λαμπρόπουλος , Χατζηδημητρίου , Σχοινάκης (81′ Διακοφιλιππης ) , Κούρλιος , Αποστολόπουλος (91′ Λάος), Μπερετούλης (Μαριεττής Ε.), Παππάς
ΑΕ ΚΩΣ: Μερτζάνης , Νυστάζος , Γιάννου , Γούλας , Ζαμάγιας, Γιοντζής , Τσάτσα (77′ λ.τ Καλσάτος), Πης , Κώστογλου (25′ λ.τ Λαζαρίδης) , Χατζηστέργος ( 74′ Παπαδάκης ) , Στεργιώνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments