Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Περίμενα την Ρόδο πιο δυνατή!»

«Περίμενα την Ρόδο πιο δυνατή!»

2
tzanis minas
Dodekanisos

Δηλώσεις αναφορικά με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ενάντια στη ομάδα της Ρόδου πραγματοποίησε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το news12.gr ο έμπειρος αμυντικός του Εργοτέλη Μηνάς Τζανής. Ο παίκτης αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Εργοτέλης είναι το φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ σχολίασε και την έτερη ομάδα του νησιού τον Ιάλυσο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μηνάς Τζανής:

-Δύο λόγια για την αναμέτρηση με την Ρόδο και ποιά είναι η άποψη σου για αυτήν;
«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο πριν από την έναρξη του, όμως εμείς με την δική μας απόδοση το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Προηγηθήκαμε με δύο γρήγορα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα στην συνέχεια. Περίμενα την Ρόδο πιο δυνατή αλλά πιστεύω πως θα βελτιωθεί και θα παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια».
-Πιστεύεις πως ο Εργοτέλης είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
«Πιστεύω πως εμείς όπως και ο Ιωνικός είμαστε τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Με το πέρας των αγώνων όμως μπορεί να βρεθεί και κάποια άλλη ομάδα η οποία μπορεί να μπει σφήνα, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και θεωρώ πως με την καθημερινή δουλεία και κοιτάζοντας ένα ένα τα παιχνίδια θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
-Ποιά είναι η γνώμη σου για τον Ιάλυσο και πως θα σχολίαζες το γεγονός πως είναι αήττητος στην έδρα του τα τελευταία χρόνια;
«Ο Ιάλυσος είναι μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως και φέτος θα πραγματοποιήσει μία καλή πορεία. Όσον αφορά στο γεγονός ότι είναι για αρκετά χρόνια αήττητη στο γήπεδο της αυτό από μόνο του λέει κάτι. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα καταφέρουμε να διακόψουμε αυτό το σερί».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
7 years ago

Ο Μηνας ειναι παντρεμενος με Ροδιτισσα, απο την Σορωνη.

panaitolikos 2-1
panaitolikos 2-1
7 years ago

kai arrostos diagoritis!!!