Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Περιφερειακός εξεταστής ο Νικηταρής

Περιφερειακός εξεταστής ο Νικηταρής

0
nikitaris karate
Dodekanisos

Η ανάδειξη του Βαγγέλη Νικηταρή σε Περιφερειακό Ομοσπονδιακό εξεταστή των νησιών του Αιγαίου μέχρι 5 DAN , είναι ακόμη μια τιμητική διάκριση για τον ίδιο αλλά και για το νησί μας. Η ανωτέρω διάκριση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς το καράτε θεωρείται πλέον Ολυμπιακό άθλημα και το 2020 θα είναι στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο, ως άθλημα επίδειξης με την συμμετοχή μόνο 10 ανδρών και δέκα γυναικών από όλο τον κόσμο που θα αγωνισθούν σε τρεις κατηγορίες, οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Ο κ. Νικηταρής είναι ο υπεύθυνος δάσκαλος και εκπαιδευτής του Α.Σ Ρόδου Σότοκαν και αναγνωρισμένος διπλωματούχος προπονητής(από το 1992) από την Γ.Γ.Α., η οποία αναγνωρίζει μόνο τα σωματεία της ΕΛ.Ο.Κ.(Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε). Ο σύλλογος του κ. Νικηταρή είναι μέλος της ΕΛ.Ο.Κ. πάνω από τριάντα χρόνια με συμμετοχές σε αγώνες και τις επιτυχίες των αθλητών μπορεί κάποιος να τις αναζητήσει στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας elok@gr. Το 2018 θα μηδενισθεί το W.K.F. RANKING(κατάταξη) και πλέον θα μετράνε στην σειρά κατάταξης οι αγώνες που θα διεξάγονται στα εθνικά πρωταθλήματα, τα E.K.F.(Ευρωπαϊκά), τα W.K.F.(Παγκόσμια) και τα Ολυμπιακά τουρνουά. Στην Ολυμπιάδα του 2024 το Σότοκαν θα είναι και επίσημα στο πρόγραμμα των αγώνων και η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε να ξεκινήσει σύντομα ανάλογο πρόγραμμα επίδειξης και γνωριμίας του αθλήματος στα παιδιά των σχολείων.
Στο τέλος Οκτωβρίου(25-30/10 /2016) ο Βαγγέλης Νικηταρής θα ταξιδέψει για το Linz της Αυστρίας όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καλεσμένος της Γερμανικής Ομοσπονδίας και του Έλληνα προπονητής της, Ευθύμιου Καραμήτσου.nikitaris vagelis
Ο Α.Σ. Ρόδος Σότοκαν και ο κ. Νικηταρής από τις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.οο το πρωί έως τις 12.οο το μεσημέρι, ξεκινούν τμήμα Ολυμπιακού Καράτε OPEN για όλα τα παιδιά, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου 18. Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία του έμπειρου προπονητή που βλέπει μπροστά, ώστε να υπάρχει χρόνος να εκπαιδευτούν παιδιά τα οποία μετά από κάποιο διάστημα ενδεχομένως να μας εκπροσωπήσουν στην Ολυμπιάδα του 2024.

diploma nikitaris

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments