Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε με το “διπλό” από το Βάτι

Πέρασε με το “διπλό” από το Βάτι

0
9
Dodekanisos

Με το «διπλό» από το γήπεδο Βατίου έφυγε η ομάδα του ΑΕΡΑ καθώς επικράτησε με 3-2 του τοπικού Διαγόρα, σε αναμέτρηση που διεξήχθει στο πλαίσιο της 2Η αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους αφού κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2΄με το γκολ που σημείωσε ο Λαζίδης. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το ρυθμό τους και στο 31΄ έφτασαν στην ισοφάριση με την κοντινή κεφαλιά του Μαλλιάκα μετά την σέντρα του Νικολή. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη το σύνολο του Βαγγέλη Χοσάδα μπήκε πιο αποφασισμένο και στο 64΄ με σουτ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Οι Αφαντενοί πίεσαν και άλλα τέρματα ωστόσο στο 73΄από μια στημένη φάση ο Έλληνας με προβολή έκανε το 2-2. Το τελικό 2-3 για τους «ερυθρόλευκους» διαμόρφωσε ο Μασάδο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Καλύτεροι από τους νικητές οι Πλύγκος, Δανάς και Στεφανής ενώ από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Λαζίδης, Ζερβός και Έλληνας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Τσέτσος, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζερβός, Έλληνας, Μοσχής, Κατσαρής, Χατζησάββας, Ζωάννου Λ. (44΄λ.τρ. Τομάζος), Αδάμος, Λαζίδης (75΄ Παπαστεφάνου), Καραγιάνης, Ζωάννου Μ. (58΄ Πρέτσι)
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Κατσιδώνης, Γιαννακάκης, Στεφανής (82΄ Κιόττου), Πλύγκος, Δανάς, Συμεωνίδης, Καλημέρης, Νικολής (60΄ Μασάδο), Τριχιάς (92΄ Κασιώτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments