Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε και από τον Αρχάγγελο

Πέρασε και από τον Αρχάγγελο

0
aris_aera
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΕΡΑ πέρασε νικηφόρα από τον Αρχάγγελο επικρατώντας του τοπικού Άρη με 2 – 0. Οι «κόκκινοι» στο διάστημα αυτό ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα μεγαλύτερο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς πάντως να μπορέσουν να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στηρίχθηκαν στις αντεπιθέσεις. Στο 18’ ο Στεργαλάς έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Ξύπα και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0 – 1. Στο 62’ από σέντρα του Αγγελόπουλου, ο Ξύπας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0 – 2).
Καλή ήταν η διαιτησία του Μιχάλη Μάμμη (Φραγκίνης , Κόκκαλης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κοτσίκος, Γιαννιού (79’ Δημητριάδης), Καλημέρης, Σαπαλίδης, Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Πέρος, Πευκιανάκης, Λαμπριανός, Στάπας (25’ λ.τ. Μαρκόπουλος, 71’ λ.τ. Πίτσης)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Ξύπας, Έραλντ, Πομπού, Κατσιδώνης, Ντικ. Δημητρόπουλος, Μαίλης, Αγγελόπουλος (75’ Γιαννακάκης), Στεργαλάς (66’ Γιώργου), Λυριστής (81’ Τριχιάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments