Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε και από το Πυλί

Πέρασε και από το Πυλί

0
foivos2014
Dodekanisos

Ούτε και ο ΑΟ Δικαίου στάθηκε ικανός για να σταματήσει τον Φοίβο Κρεμαστής. Οι παίκτες του Μιχάλη Πολιά πέρασαν νικηφόρα και από το Πυλί επικρατώντας με το ευρύ 4 – 1. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους αλλά επειδή ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μείον 2 βαθμούς δεν μπορούν να έχουν το απόλυτο των βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και κέρδισαν δίκαια. Άνοιξαν το σκορ στο 8’ με κεφαλιά του Αγγελόπουλου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1 – 1) στο 24’ με κεφαλιά του Μποϊλή αλλά στο 37’ ο Αγγελόπουλος και πάλι (από κοντά) έκανε το 1 – 2. Στο 77’ ο Γκινής έκανε με σουτ το 1 – 3 και στο 86’ ο Αγγελόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4. Ο επιθετικός του Φοίβου σημείωσε χατ τρικ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παρχαρίδης (Ατσαλάκης, Γιαμουζής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο ΔΙΚΑΙΟΥ: Μιχαλάκης, Θεοδώρου, Κεφαλιανός (80′ Κουρζής), Χατζηφούντας Χ., Αθανασίου, Δρόσος, (46′ Χατζησουλεϊμάν), Μποϊλής, Μακρής (57′ Γούλας), Μυλωνάς, Οικονόμου, Χατζηφούντας Μ.
ΦΟΙΒΟΣ: Σαββάκης, Τζιβίλογλου (87′ Τζεμαλάι), Γεωργαντζάς, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Κακαζούκης, Γκίνης, Αγγελόπουλος (89′ Πεταυράκης), Ορφανίδης Ν., Δελαπόρτας, Μπιλιάς (20′ Δημητρόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments