Πέρασε και από την Κάλυμνο

0
aris endekada

Σαφώς ανώτερος ο Άρης Αρχαγγέλου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν συνάντησε δυσκολίες για να κερδίσει στην Κάλυμνο τον ΑΟ Βαθύ με 4 – 0 και να προσθέσει έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν η ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι από το ξεκίνημα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της που ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν το σκηνικό. Ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που απείλησαν την αντίπαλη εστία, ο Άρης είχε τον τρόπο για να σκοράρει και να «καθαρίσει» ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσε τα δυο από τα τέσσερα του τέρματα. Στο 15’ ο Κολιοκώστας με δυνατό σουτ έκανε το 0 – 1 και στο 42’ ο Μάλλιος με σουτ από κοντά πέτυχε το 0 – 2. Στο 72’ και στο 85’ ο Μάλλιος και ο Μπαϊρακτάρης αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 0 – 4.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημαράκης (Πλάτησς, Ωραιόπουλος) από τον οποίο έχουν παράπονα οι γηπεδούχοι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΒΑΘΥ: Αμοργίνος, Γιαμαίος, Φέκκας, Τσαγκάρης, Λαζαρίδης, Κωνσταντινίδης, Καρράς (70’ Κουλλιάς), Μουσσάς (77’ Κουρσιώτης), Τρικοίλης, Κλειδαράς, Ζαρούφης (65’ Μπιλλήρης)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κωστάκης, Πομπού(75’ Νικήτας), Κοτσίκος, Σταμούλης (55’ Ζαρκαδούλας), Κοντόγιαννος, Φαρμακάλής, Παπαοικονόμου (70’ Ντύρος), Μπαϊρακτάρης, Κολιοκώστας, Μάλλιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ