Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πέρασε και από τα Τρίκαλα, κοιτάζει ψηλά

Πέρασε και από τα Τρίκαλα, κοιτάζει ψηλά

0
Dodekanisos

Αν και στο τέλος έμεινε και με εννέα παίκτες κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πολύ σπουδαίο “διπλό” λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου

Την τέταρτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (και τρίτη εκτός έδρας) πέτυχε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας με 1 – 0. Ένα τέρμα που σημείωσε ο Σμυρλής πριν καν συμπληρωθεί το 1’, ήταν αρκετό για να δώσει το πολύτιμο «τρίποντο» στους «κυανέρυθρους» οι οποίοι παρέμειναν ψηλά στη βαθμολογία.

Για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι και άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο μη επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί. Τα Τρίκαλα μόνο στο 95’ κατάφεραν να απειλήσουν ξεκάθαρα αλλά αυτό φυσικά δεν έφθανε για να τους δώσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι αυτό. Ο Δαγόρας έκλεισε σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του και έκανε μια πολύ καλή διαχείριση σε όλη τη διάρκεια και ειδικά προς το τέλος όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί.

Πριν συμπληρωθεί το 1’, ο Κοντοχρήστος έκανε μια σέντρα από τα αριστερά και ο Σμυρλής με σουτ μέσα από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1 – 0.
Στο 94’ μετά από γέμισμα στην περιοχή από τα δεξιά, η μπάλα έφθασε στον Νιάρο μέσα στην περιοχή ο οποίος έκανε ένα τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι του Τσέλιου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολική Αττική) και «βοηθοί» του ήταν οι Αραβίδης (Αθήνα) και Νίκζας (Λάρισα). Στο 80’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπαστακός για αντικανονικό μαρκάρισμα. Στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) και ο Κάκκο επειδή έκανε καθυστέρηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος (73’ Ζησόπουλος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (73’ Silvano), Παπαγεωργίου, Φασίδης (42’ Ευθυμίου), Κεχαγιάς, Αλμπάνης (56’ Ελευθεριάδης), Σταματής
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος (84’ Αυγενικού), Μασούρας, Αθανασίου (84’ Σελινιωτάκης), Ντοριβάλ (56’ Λινάρδος), Αλάεθ (56’ Κάκκο), Σμυρλής (67’ Μανωλάκης), Μπαστακός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments