Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε εύκολα από το Βάτι ο Άρης Αρχαγγέλου

Πέρασε εύκολα από το Βάτι ο Άρης Αρχαγγέλου

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Άρης Άρχαγγέλου κέρδισε τον Διαγόρας Βατίου εκτός έδρας και επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Α.Ε. Κατταβιάς την περασμένη εβδομάδα.

Στο πρώτο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους καθόλη τη διάρκεια του. Τελικά το γκολ που τους έδωσε και το προβάδισμα ήρθε στο 39΄ με την κοντινή προβολή του Μπαϊρακτάρη ύστερα από το γέμισμα του Αξιώτη. Η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη μέχρι την ανάπαυλα έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν ακόμα δύο γκολ για το τελικό 0-3. Αρχικά στο 58΄ ο Αξιώτης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2, ενώ στο 88΄ ο Σακελλάρης με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Αξιώτη έγραψε το 0-3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Τσέτσος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Ζερβός Β., Μοσχής, Καραγιάννης, Έλληνας, Χότζα (87΄ Σαββάκης), Ζωάννου Μ., Παναγιωτόπουλος (51΄ Παπουρδάνος), Ζερβός Μ. (60΄ Μερκάι), Βασιλειάδης, Ζωάννου Λ.

ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Πομπού, Ζαρκαδούλας, Κοντόγιαννος, Τσελεπίδης (87΄ Μπαρμπαντώνης), Μπαϊρακτάρης (87΄ Σακελλάρης), Αξιώτης, Χατζηλιόντας, Γκίκας (74΄ Θοδωρή), Μάλλιος, Κρεκούκιας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments