Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε από το Βάτι και ο Φοίβος

Πέρασε από το Βάτι και ο Φοίβος

0
DSC08042
Dodekanisos

Τη δεύτερη του εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Φοίβος ο οποίος επικράτησε με 3 – 2 του Διαγόρα Βατίου. Η ομάδα της Κρεμαστής είχε για περισσότερη ώρα στο παιχνίδι την υπεροχή με εξαίρεση ίσως το ξεκίνημα της επανάληψης όπου οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά. Ο Φοίβος έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και να έχει την κατοχή της μπάλας. Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Αργέντης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως ο Χαρτοφύλλης με ωραίο σουτ νίκησε τον Ψωμιάδη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Ο Φοίβος είχε απάντηση στο 60’ με κεφαλιά του Πομπού μέσα από την περιοχή (1 – 2). Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι με ένα αυτογκολ του Φελεγκάκη στο 75 ισοφάρισαν σε 2 2. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Αξιώτης με σουτ στο 85’ (2 – 3).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου
Ο Φοίβος διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας ότι ο Πιτσουρδάκης έπαιξε τη μπάλα με το χέρι στο 55’ και ως εκ τούτου ο διαιτητής θα έπρεπε να δώσει πέναλτι και την αποβολή στον αμυντικό του Διαγόρα Βατίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζερβός, Μοσχής (87’ Γρύλλης), Πιτσουρδάκης, Αδάμος, Παπασταμάτης (87’ Κοτζιάς), Μικκιού (85’ Περαντινός), Ζουρούδης, Χαρτοφύλλης, Κουρέλης, Παπουρδάνος
ΦΟΙΒΟΣ: Ψωμιάδης, Φελεγκάκης, Τζεμαλάϊ, Σαλαμαστράκης, Πομπού, Αργέντης (75’ Πάττας), Ζουρούδης (90’ Ντόστι), Αξιώτης, Μαΐλης, Κοντόγιαννος, Δράκος (86’ Κουδούνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments