Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από το Ενωσιακό ο Ποσειδώνας

Πέρασε από το Ενωσιακό ο Ποσειδώνας

0
rodiakos poseidonas
Dodekanisos

Με το νικηφόρο αποτέλεσμα έφυγε από το ενωσιακό γήπεδο ο Ποσειδώνας Καρπάθου καθώς κέρδισε με 3-1 τον Ροδιακό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί στις φάσεις που δημιούργησαν και δίκαια κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα το γρήγορο γκολ που πέτυχαν μόλις στο 8΄ τους βελτίωσε λογικά την ψυχολογία και στην συνέχεια κυνήγησαν την αύξηση του σκορ αλλά δεν ήταν εύστοχοι. Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας και πάλι είχε τον έλεγχο του αγώνα κατάφερε να βάλει ακόμα δύο γκολ, παρά το γεγονός ότι ο Ροδιακός μείωσε το σκορ, και έφτασε εύκολα στο τρίποντο. Το 0-1 έγινε στο 8΄όταν ο Σταυριανός εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Τσιαβέλης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 55΄ ο Τσιαβέλης έκανε το σούταρε από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και την διεκδίκησαν ο Σταυριανός με τον Νομικό με τον δεύτερο να ανατρέπει τον παίκτη των φιλοξενούμενων. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Χατζημανώλης και πέτυχε το 0-2. Μετά από πέντε λεπτά (60΄) ο Ροδιακός μείωσε σε 1-2, όταν ο Αντωνιάδης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση αμυντικών και τερματοφύλακα, μπήκε σφήνα ανάμεσα τους και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαργαρίτη. Στο 68΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πανάρετος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.Οι φιλοξενούμενοι στο 67΄ είχαν και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Μαντιναίο.
Από τους γηπεδούχους άρεσαν οι Αντωνιάδης, Ζαμαντάκης, Τρίγγας και από τους φιλοξενούμενους οι Σταυριανός, Τσιαβέλης, Μαντινάιος, Σπανός Εμμ.
Διαιτησία Καραγιάννης – Σάββενας – Ράδος.
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Νομικός,Τσιμπιδάκης, Κελπέρας, Τσακίρης, Τρίγγας, Ζαμαντάκης, Κωλοβός (68΄Κλάδης), Παπανικολάου( 80΄ Τσιτσιπάς), Γεωργαλλής, Αντωνιάδης, Πουλής (61΄Σέντης).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Χατζημανώλης, Φουντής(50΄Πανάρετος), Χριστόπουλος, Χαλκιάς Μηνάς, Μαντιναίος, Μπαριαμάϊ, Τσιαβέλης, Σπανός Εμμ., Σταυριανός ( 83΄ Χριστοδούλου), Μαντικός (74΄ Χαλκιάς Μάριος).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments