Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε από τη Σάλακο ο Ηρακλής Μαριτσών

Πέρασε από τη Σάλακο ο Ηρακλής Μαριτσών

0
iraklis maritson
Dodekanisos

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παπαδημήτρη στο 90’, «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς από την δύσκολη έδρα της Σαλάκου ο Ηρακλής Μαριτσών. Η ομάδα του Γιώργου Σάββενα κέρδισε με 2 – 1 και πανηγύρισε έτσι το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι πάντως προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση και πάλεψαν το παιχνίδι διεκδικώντας έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ηρακλής όμως έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις και κατάφερε στο τέλος να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο πάντως άνηκε στην ομάδα της Ασπίδας η οποία έδειξε να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ νωρίς. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε καθώς οι του Ηρακλή αφυπνίστηκαν και σταδιακά επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κερκίδα του γηπέδου της Σαλάκου γέμισε από κόσμο. Πάρα πολλοί ήταν οι φίλοι του Ηρακλή που θέλησαν να συνδυάσουν το παιχνίδι και με μια όμορφη βόλτα στη Σάλακο.
Μόλις στο 12’, ο Σεβαλής εκτέλεσε κόρνερ και ο Καραγιάννης με προβολή μέσα από την «καρδιά» της άμυνας έκανε το 1 – 0.
Ο Ηρακλής απάντησε στο 67’. Ο Κώστας Παπακωνσταντής πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και στην προσπάθεια του να ελιχθεί ανατράπηκε από τον Τριανταφύλλου. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών».
Στο 90’ ο Παπαδημήτρης με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Λάζος και Πέρος. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καϊμαξής διότι απώθησε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι (61’ λ.τ. Παπαθεοδώρου), Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Καϊμαξής, Καραβόλιας, Ιρίνια (70’ Ζερβός), Μαχλής, Λαθούρης, Σεβδαλής, Τριπολίτης (50’ Ν. Μάχλης), Καραγιάννης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Μπιγκό, Κούρος (30’ Κ. Παπακωνσταντής), Κ. Παπακωνσταντής, Παπαδημήτρης, Λορέντζος (70’ Μακρής), Τσούφιος, Μπιλιάς, Καρίκης, Λερογιάννης (80’ Τσαλώλης), Χειμωνέττος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments