Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε από τη Ψίνθο ο Αντίμαχος

Πέρασε από τη Ψίνθο ο Αντίμαχος

3
Dodekanisos

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Αντίμαχος επικράτησε με 3-0 της Δόξας στην Ψίνθο και πήρε το πρώτο τρίποντο για φέτος μακριά από την Αντιμάχεια.
Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο 14΄ άνοιξαν το σκορ με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Θωνιάτη, ύστερα από τη σέντρα του Ατσαλάκη. Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι θέλησαν να απαντήσουν, ωστόσο το τετ α τετ του Λυριστή έδιωξε σωτήρια ο Μιχαλάκης. Στα επόμενα λεπτά παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις εκατέρωθεν. Τελικά στο 44΄ οι «κόκκινοι» βρήκαν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα με το κοντινό πλασέ του Πη για το 0-2, ενώ λίγο πριν το φινάλε της ανάπαυλας ο Θωνιάτης σούταρε και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Ηλία.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την ομάδα του Γιώργου Σταμάτη να έχει μια ελαφρά υπεροχή αλλά και γενικότερα να ελέγχει το υπέρ της αποτέλεσμα πετυχαίνοντας ακόμα ένα τέρμα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πιο συγκεκριμένο στο 82΄ ο Μπεκιρλάρι έδωσε στον Θωνιάτη και αυτός από κοντά έγραψε το τελικό 0-3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Τσέτσος, Διακοφιλιππής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης, Χατζηνικόλας (46΄ Ορφανός Χ.), Μέντος (86΄ Κοσκινιώτης), Ορφανός Β., Τσοπάνογλου, Κουνελλές (64΄ Τσούλλος), Λυριστής.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Μποϊλής Μ. (78΄ Καράλιαμης), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Κατσαρός (67΄ Ζιώγας), Ατσαλάκης (55΄ Μπεκιρλάρι), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Συνεσίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zizou
zizou
7 years ago

καποιος πρεπει να πει σε παιχτες της δοξας οτι δεν κανουν ουτε για να κουβαλανε τα νερα!!!

Ποιος ζιζου
Ποιος ζιζου
7 years ago

Εσυ που κανεις γιατι δεν τα κουβαλάς;

zizou
zizou
7 years ago

[quote name=”Ποιος ζιζου”]Εσυ που κανεις γιατι δεν τα κουβαλάς;[/quote]
ασε μας ρε γρυλε!!!
που νομιζεις οτι η μπαλα εχει σχημα τριγονο!!!