Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από τη Μαλώνα ο ΑΣ Χάλκης

Πέρασε από τη Μαλώνα ο ΑΣ Χάλκης

0
Dodekanisos

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανένηκε ο ΑΣ Χάλκης καθώς επικράτησε με 2-1 του Αγίου Γεωργίου στη Μαλώνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος).

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχοντας την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου μάλιστα κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με το γκολ του Μπιζάτη με κεφαλιά. Μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι με το 0-1 υπέρ της ομάδας του Άγγελου Φραγκάκη να παραμένει.

Στην επανάληψη η αναμέτρηση ήταν πιο μοιρασμένη, ωστόσο και πάλι οι Χαλκίτες ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ κάνοντας το 0-2 στο 74΄ με σκόρερ και πάλι τον Μπιζάτη. Στο τελευταίο τέταρτο οι Μαλωνιτες πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν μέχρι το φινάλε ήταν να μειώσουν με τον Λούππο στο 79΄ σε 1-2, σκορ που έμεινε έως και το τέλος της αναμέτρησης.

Φάσεις και γκολ 

5΄ Απευθείας φάουλ του Μπιζάτη θα διώξει σε κόρνερ ο Λοντάκος.

20΄ Σέντρα από τα δεξιά, ο Μπιζάτης με κοντινή κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για το 0-1.

61΄ Σουτ του Κονομη από καλή θέση, σταθερά ο Λοντάκος

74΄Με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μπιζάτης θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα του για το 0-2.

79΄Με ωραίο σουτ ο Λούππος θα μειώσει το σκορ σε 1-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Σπάρταλης, Σταυρούλιας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Κούτρης, Λικάι, Γεωργάς (63΄ Λούππος), Χρυσαφίνης, Παρδαλός (44΄ λ.τρ. Πονιάς), Κολιού, Κοντόγιανος, Κοστόφ , Χατζημανωλής (45΄ Σκορδάς), Δημητριάδης

ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Παπαθεοδώρου, Αράπης, Κωστίδης, Φράγκος (57΄Κονόμη), Μουστούκης (70΄ Γκαμαλέτσος), Κριτσιώτης, Τσιώνης, Φέρο, Κυπραίος, Γούλας, Μπιζάτης

Ανταπόκριση: Γιάννης Σαρούκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments