Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε άνετα από τη Ψίνθο ο Κλεόβουλος

Πέρασε άνετα από τη Ψίνθο ο Κλεόβουλος

0
DSC00016
Dodekanisos

Με εμφατικό τρόπο πέρασε και από το γήπεδο της Ψίνθου ο Κλεόβουλος Λίνδου καθώς επικράτησε της τοπικής Δόξας με 4-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή της αναμέτρησης καθόλη τη διάρκειά της και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Δόξα να αντιδράσει ούτως ώστε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο ματς.
Τα γκολ
12΄ Μετά από μπαλιά του Παπαοικονόμου ο Κακλαμάνος Αλ. με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. (0-1)
52΄ Σουτ του Παπαοικονόμου απέκρουση του Ηλία και στην επαναφορά ο Παπαοικονόμου θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
55΄ Σουτ του Παπαοικονόμου αυτή τη φορά ο Κακλαμάνος το ριμπάουντ από την απέκρουση του νεαρού πορτιέρου θα γράψει το 0-3.
82΄ Με ωραίο σουτ ο Κολιοκώστας θα διαμορφώσει το τελικό 0-4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Λάζος, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης, Ορφανός Δ., Χατζηνικόλας, Ορφανός Χ. (46’ Μπαρμπαντώνης), Ορφανός Β., Τσοπάνογλου (65’ Κοσκινιώτης), Μπατέστας (56’ Κουνελλές)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., (16’ λ. τρ. Κλημαντής), Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου (78’ Ζερβός), Μοντεσάντος, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Χαρίτος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments