Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασαν τα φαβορί, σφήνα ο Φοίβος

Πέρασαν τα φαβορί, σφήνα ο Φοίβος

0
ialisos_xeirokrotima
Dodekanisos
Μέρα των φαβορί ήταν η πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου με εξαίρεση την ισοπαλία που έφερε ο Κλεάνθης με το Φοίβο στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.
Θέαμα υψηλού επιπέδου προσέφερε η ομάδα του Ιάλυσου που κέρδισε με το ευρύ 6 – 0 τον Αστέρα Μ. και ακολούθησε σε απόδοση ο Δίκαιος ( επικράτησε 2-0 της Α.ΕΡ.Α.) που και φέτος φαίνεται να διεκδικεί την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, κάτι που προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια. Ο Απόλλων Κ. μετά το χλιαρό πρώτο μισάωρο ανέβασε την απόδοσή του κόντρα στο Άρη φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση με 3-0. Ακόμη πιο συγκλονιστική ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ανταγόρα και τον Διαγόρα Βατίου που ενώ στο πρώτο ημίχρονο πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ στην επανάληψη η ομάδα της Κω με δυναμική παρουσία έβαλε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο σακούλι.
Παρά το γεγονός ότι ο Ακουσίλαος θεωρείται φαβορί, χρειάστηκε να τρέξει πολύ, για να πάρει τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στα επτά εναπομείναντα λεπτά του αγώνα. Ο Ηρακλής Μ. από την πλευρά του, χωρίς να χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια επικράτησε άνετα του Ευαγόρα με 3-1.
Είναι πολύ νωρία ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα για τη Δόξα Ψ. και την ομάδα της Χάλκης που εκτός των άλλων αντιμετωπίζει σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα καθώς δεν έχει δική της έδρα κάτι που επιδρά σίγουρα αρνητικά στη ψυχολογία της ομάδας. Η ήττα πάντως που δέχθηκε από την ομάδα της Ψίνθου με 1-0 δεν ευνοεί για πολλά συμπεράσματα καθώς το σκορ είναι πολύ φτωχό για να μπορέσει κανείς να μιλήσει με σιγουρία για ανωτερότητα κάποιας εκ των δύο ομάδων.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments