Αρχική Αθλητικά νέα Πέρασαν 12 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Antonio de Nigris

Πέρασαν 12 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Antonio de Nigris

0
larisanew.gr
Dodekanisos

Το ημερολόγιο έγραφε 16 Νοεμβρίου του 2009, όταν το Ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος στην είδηση ότι ο τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Antonio de Nigris «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Το πρωινό εκείνης της αποφράδας ημέρας, ο Μεξικανός επιθετικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λάρισας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 3.30 τα ξημερώματα, λόγω ανακοπής καρδιάς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει

Η ΑΕΛ δεν ξέχασε τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή και με ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής για την συμπλήρωση 12 ετών από τον θάνατό του.

«16 Νοεμβρίου 2009. Για μία ακόμη φορά ο κάμπος της ”βασίλισσας” μετατρέπεται σε ”κάμπο των δακρύων”, καθώς ένα ακόμη παιδί της αγαπημένης μας ΑΕΛ φτερουγίζει για τα γήπεδα τ’ ουρανού.

Λίγο πριν εκείνη η εφιαλτική νύχτα φτάσει στην κορύφωσή της, ο Antonio de Nigris αφήνει την τελευταία του πνοή καθ’ οδόν προς το Νοσοκομείο της Λάρισας, τον τόπο τόσων και τόσων ”βυσσινί” στεναγμών.

Ο ”Ελ Τάνο” δεν πρόλαβε να γράψει την ιστορία που ονειρεύτηκε φορώντας τη φανέλα με το άλογο στο στήθος, ούτε πρόφτασε να ξαναβρεθεί στα γήπεδα του Μουντιάλ με το Μεξικάνικο εθνόσημο. Ήταν γραφτό… Το ήξερε. Το προμήνυμα φάνταζε ανεξίτηλο στο νου του. Το πάθος του όμως για τη ”στρογγυλή θεά”, απενεργοποίησε ακόμα και το ”καμπανάκι θανάτου” της επιστήμης.

Πέρασαν 12 χρόνια από εκείνη την νύχτα των αμέτρητων ”βυσσινί” δακρύων και στεναγμών. Οι μνήμες και τα γεγονότα πάντα ξεθωριάζουν στο διάβα των καιρών, η μορφή όμως του Αντόνιο ποτέ!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments