Αρχική Αθλητικά νέα Πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη η Μπαρσελόνα στο Champions League

Πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη η Μπαρσελόνα στο Champions League

0
Dodekanisos

Η Μπενφίκα έκανε «σμπαράλια» την άμυνα της Μπαρσελόνα, την οποία φιλοδώρησε με τρία γκολ στο «Ντα Λουζ». Οι «αετοί» βύθισαν ακόμα περισσότερο τους «μπλαουγκράνα» και τους άφησαν όχι μόνο χωρίς βαθμό στον όμιλο, αλλά για πέμπτο σερί αγώνα χωρίς νίκη στην Ευρώπη.

Η Μπαρσελόνα διανύει περίοδο κρίσης στην σύγχρονη ιστορία της. Με απλά λόγια παραπαίει και η φυγή του Λιονέλ Μέσι δεν αποτελεί άλλοθι. Τα αρνητικά ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο. Η βαριά ήττα με 3-0 στην Λισαβόνα από την Μπενφίκα, ήταν η δεύτερη σερί «τριάρα» που δέχθηκαν οι «μπλαουγκράνα». Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα (3-0) της πρεμιέρας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Σαν αποτέλεσμα βρίσκεται τελευταία στον όμιλό της με μηδέν βαθμούς. Ενώ ο συντελεστής τερμάτων γράφει 0-6! 

Την ίδια στιγμή η Μπαρσελόνα δέχθηκε την πέμπτη διαδοχική ήττα της στο Champions League. Αναλυτικά: 3-0 από την Γιουβέντους, 4-1 και 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν, 3-0 από την Μπάγερν και 3-0 από την Μπενφίκα. Είναι το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της Μπαρσελόνα σε επίπεδο Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων από το 1997. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως ανέφερε η Καταλανική «Sport», από τους 140 συλλόγους που άρχισαν με δύο ήττες στο Champions League, μόλις δύο προκρίθηκαν…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments