Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πενταμελής η νέα διοίκηση

Πενταμελής η νέα διοίκηση

0
kolossos_marousi
Dodekanisos
Το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2011, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου, συνάντηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μετόχων της ΚΑΕ.
Έγινε ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και των προοπτικών της ομάδας και διαπιστώθηκε αφενός ότι οι οφειλές της ομάδας είναι διαχειρίσιμες και αφετέρου ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό μπάσκετ, ο ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ , έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει αξιόμαχη ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, αποφασίστηκε, καταρχήν η πλήρης υποστήριξη από όλους τους παρευρισκόμενους και ορίσθηκε ομόφωνα 5μελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου, Παντελή Κουγιό, Γιώργο Ματσαμά, Μιχάλη Μακέστα και Μιχάλη Μελή, η οποία θα ηγηθεί της προσπάθειας για τη νέα πορεία του συλλόγου.
Αποφασίστηκε επίσης, εντός της εβδομάδας να οριστικοποιηθεί το σχήμα της νέας διοίκησης, καθώς και να ενταθούν άμεσα οι ενέργειες για το «χτίσιμο» της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το νησί κι ολόκληρη τη Δωδεκάνησο, στο Πρωτάθλημα της Α1, την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments