Αρχική Προγνωστικά Πέμπτη, ημέρα ανασυγκρότησης

Πέμπτη, ημέρα ανασυγκρότησης

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Μέσα από τα προγνωστικά και τις καθημερινές μας επιλογές, κάνουμε πράξη αυτό που συχνά πυκνά ρωτάτε, «τι βλέπει ο πράκτορας;».
Στόχος μας είναι:
-Η επίτευξη κέρδους
-Η μείωση στο ελάχιστο των απωλειών των πονταρισμάτων μας
-Η βελτίωση σε ότι αφορά τον τρόπο προσέγγισης των στοιχηματικών γεγονότων
Θα έχουμε διαρκή ενημέρωση, στατιστικά και φυσικά, λεπτομερή μελέτη!
Οδηγοί μας, η έμπνευση και σαφώς η τύχη!

ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΛΗΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΑΤΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ. ΣΥΝΗΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ «ΕΞΥΠΝΟΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ….ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ «ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ» ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ. ΛΙΓΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ (ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΒΑ) ΚΑΘΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

ΛΑΤΣΙΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ κωδ.253
Η γεμάτη προβλήματα Λάτσιο αντιμετωπίζει την κουρασμένη Ουντινέζε. Όλο το βάρος και την ευθύνη στους κόουτς των 2 ομάδων. Μοιράζονται δυσκολίες όπως απουσίες παικτών, κούρασης και επιθετικής δυστοκίας. Θα μοιραστούν και τους βαθμούς.(Χ) 3,30.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ κωδ.256
Ματς ισορροπίας με μια 1η ματιά. Ψηλά στην βαθμολογία και οι 2 ομάδες . Με αμυντικά προβλήματα στον άξονα η Μπορντώ αλλά με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα όταν και ο αντίπαλος «παίζει μπάλα». Με ψυχολογία έδρας και ευρωπαϊκού αέρα από θετικό αποτέλεσμα στο Γιουρόπα Λιγκ η γηπεδούχος. Με φόντο και για την 1η θέση (για όσο διαρκέσει) και οι 2 ομάδες. Περιμένουμε το ματσάκι να ανοίξει κάποια στιγμή και να παρουσιαστούν αντάξιες των θέσεων τους στον βαθμολογικό πίνακα. Αξία στο (over)2,00.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕ’Ι’Τ κωδ.258
Αυτή η εικόνα της γηπεδούχου στα τελευταία ματς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο σερί επιτυχιών της Ρίβερ. Η Άρσεναλ τελευταία σκοράρει κατόπιν αιτήματος και απέναντι στην φορμαρισμένη Ρίβερ με 6/6 και 18/2 τέρματα δεν έχει τύχη.(2)1,65.

ΠΑΛΜΕ’Ι’ΡΑΣ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑ’Ι’Α κωδ.260
Στον πάτο της βαθμολογίας η γηπεδούχος με κάκιστες εμφανίσεις. Ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση υποδέχεται την Βιτόρια. Με σχετικά καλές εμφανίσεις η φιλοξενούμενη και υποψιασμένη για το τι θα συναντήσει. Αμφίρροπο ματς που «κλείνει» στο (2-3goal)1,75
και μας πληρώνει ξεκούραστα.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments