Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πειστικός και πάλι ο Διαγόρας (pics)

Πειστικός και πάλι ο Διαγόρας (pics)

0
DSCN9423
Dodekanisos

Άλλη μια φιλική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας. Αυτή τη φορά ο «γηραιός» επικράτησε με 3 – 0 του ΑΕΡΑ κάνοντας ακόμα μια πειστική εμφάνιση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να παίζει στο μισό γήπεδο τον ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Αφάντου έδειξε επηρεασμένη από το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά την προετοιμασία της και δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές που έγιναν, ο ρυθμός διατηρήθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα. Ο Διαγόρας όμως ήταν εκείνος που και πάλι είχε την πρώτο λόγο στο παιχνίδι χωρίς πάντως να καταφέρει να αυξήσει το σκορ (έκαναν όμως πολλά τελειώματα).
Στο 30’ ο Γεωργαλλής έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μαρίνου με κεφαλιά πάσα από το δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Τσαγγάρη ο οποίος με γυριστό αριστερό σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 40’ ο Μαρίνου έβγαλε τη σέντρα και ο Τσαγγάρης με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0.
Στο 43’ ο Κιοσέογλου με ατομική προσπάθεια και πλασέ από κοντά έκανε το 3 – 0.
Στο 65’ από λάθος της άμυνας ο Μαθιός κέρδισε τη μπάλα, έκανε αμέσως το συρτό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυνόμενοι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Μαυρουδής, Σαρρής)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Πομπού, Παπαδημήτρης, Γεωργιάδης, Αθανασίου Αντ., Μαρίνου, Κιοσέογλου, Τσαγγάρης, Γεωργαλλής (Έπαιξαν και οι Κιουλτζής, Σαρίκος, Μαθιός, Καλημέρης, Παντελής Αθανασίου, Ευαγγέλου, Κόρλος, Καματερός και Πετράς).
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Κατσιδώνης, Γαργάλης, Γιαννακάκης Χρήστος, Λαουδίκος Σάββας, Πλύγκος, Τριχιάς, Καλημέρης, Νικολής Αντώνης, Παναγιωτόπουλος (Έπαιξαν και οι Στεφανής, Παπαβασιλείου, Καραγιάννης, Ροκάϊ, Κασιώτης, Κανελλόπουλος και Μίγκλης)

Ηλίας Λοίζος

Στη φωτογραφία ο Διαγόρας όπως παρατάχθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/filika/diagoras_aera] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments