Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Πέφτει απόψε η αυλαία της 82ης ΔΕΘ – «Η καλύτερη διοργάνωση της...

Πέφτει απόψε η αυλαία της 82ης ΔΕΘ – «Η καλύτερη διοργάνωση της δεκαετίας»

0
Tour of Prime Minister Alexis Tsipras at the pavilions of the 82nd Thessaloniki International Traid Fair (TIF) and inauguration of the stand of the Honored Country of China, Thessaloniki, Greece on September 9, 2017. / Περιοδεία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ και εγκαίνια του περιπτέρου της τιμώμενης χώρας Κίνας, Θεσσαλονίκη, 9 Σεπτεμβρίου 2017.
Dodekanisos

Πέφτει απόψε η αυλαία της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της καλύτερης διοργάνωσης της τελευταίας δεκαετίας, τόσο από πλευρά εκθετών όσο και από πλευρά επισκεψιμότητας, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ – Helexpo, Κυριάκο Ποζρικίδη.

Ο ίδιος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνει ότι τη φετινή διοργάνωση σημάδεψαν, μεταξύ άλλων, η Κίνα, το ενδιαφέρον του κόσμου, η μεγάλη συμμετοχή κυρίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και η συνεργασία της ΔΕΘ – Helexpo με την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας». «Πάμε τώρα για τις ΗΠΑ» δηλώνει χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην έκθεση του 2018.

Τα μουσικά γεγονότα της 82ης ΔΕΘ κορυφώνονται με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή και το μήνυμα που στέλνει με τη συναυλία η οποία είναι αφιερωμένη στους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments