Αρχική Παιδικό Παιδικό: Νίκη κορυφής για τον Απόλλωνα! (pics)

Παιδικό: Νίκη κορυφής για τον Απόλλωνα! (pics)

0
Dodekanisos

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου του Παιδικού πρωταθλήματος «πάτησε» ο Απόλλων Καλυθιών ο οποίος νίκησε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα» τη Ρόδο σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να τη μετουσιώσουν σε γκολ. Κάτι τέτοιο έκαναν στην επανάληψη όπου σημείωσαν δυο τέρματα και «καθάρισαν» τον αγώνα. Η Ρόδος είχε ένα διάστημα που ισορρόπησε αλλά ήταν φλύαρη επιθετικά.

Τα γκολ
Στο 55’ ο Κασταμούλας Χ., έβγαλε πολύ ωραία κάθετη μπαλιά, ο Καμπούρης πήρε τη μπάλα και από θέση τετ α τετ με άψογο πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 77’ από μπαλιά του Καμπούρη, ο Κασταμούλας Χ., με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παντελής Τσουρούτης
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κιουπάκης, Χατζηνικήτας, Ζαγούρης, Νικηταράς, Λικομέτι, Πότσι, Σαλπιγκτίδης, Διακομιχάλης, Κωτιάδης, Γεωργαλλής, Γκιολένα (Έπαιξαν και οι Πάνιτς, Μικκιού και Αμανατίδης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ορφανός, Νεραντζάκης, Τσάκος, Καλλιγάς, Κασταμούλας Μ., Καμπούρης, Παπαρίζος, Κασταμούλας Χ., Περιστερόπουλος Α., Περιστερόπουλος Ο., Κρούγκερ (Έπαιξαν και οι Σπαχίου, Χαρινός και Κούκα)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments