Αρχική Παιδικό Παιδικό: Ισοπαλία στον Θεολόγο

Παιδικό: Ισοπαλία στον Θεολόγο

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Κλεάνθης Παραδεισίου και Φοίβος Κρεμαστής σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του Παιδικού πρωταθλήματος (2ος όμιλος). Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Θεολόγου και «σημαδεύτηκε» από δυο διακοπές που αποφάσισε ο διαιτητής Σωτήρης Γεωργάς στην επανάληψη, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Αντίθετα, στο πρώτο ημίχρονο ο καιρός ήταν καλύτερος και δεν επηρέασε σημαντικά το παιχνίδι.

Ο Φοίβος άνοιξε το σκορ με τον Καραγιάννη στο 8’ (0 – 1) αλλά ο Κλεάνθης βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Σκέμπι στο 37’ (1 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γεωργάς

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιροδήμος, Φραγκίνης, Παπαδόπουλος, Καραβέλας, Θυριάκη, Φερχάτι, Πότσος, Χατζηνικολάκης, Σκέμπι, Αφεντούλης, Γαμπιεράκης (Έπαιξαν και οι Παστρικός, Μιχαέλα Μπαγιολάρι)
ΦΟΙΒΟΣ:  Ρουσακάκης, Μπεκάρης, Αρχαγγελίδης, Αγγελάκης, Τσάτνας, Ντρέου, Τσανάϊ, Καραγιάννης, Marky, Σεχάϊ, Χειμωνέττος (Έπαιξαν και οι Χουρδάς, Ντάκκος, Δεληγιαννάκης, Κονόμι, Ντρέου Α., Λιόρδος και Ζαχαρόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments