Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Παιχνίδι πρόκληση για τον Διαγόρα

Παιχνίδι πρόκληση για τον Διαγόρα

0
1
Dodekanisos

Ένα παιχνίδι-πρόκληση έχει να δώσει αύριο ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας (15.00) τον Εθνικό Αστέρα, στη ρεβάνς του 1-1 της Καισαριανής, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Περιττό να σημειωθεί, πώς αν το ματς λήξει ισόπαλο, οι ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την Τρίτη το απόγευμα την προετοιμασία τους για το ματς του Κυπέλλου, με τους «κυανέρυθρους» να είναι πανέτοιμοι για να γράψουν ακόμη μια φορά ιστορία.
Θέλει να φύγει ο Καμηνιώτης
Η τελευταία απώλεια ακούσει στο όνομα του Πέτρου Καμινιώτη, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Η διοίκηση του Διαγόρα όμως δεν μπορεί να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, καθώς ο Καμινιώτης είναι ποδοσφαιριστής  του Ατρομήτου, από τον οποίο ήρθε δανεικός το καλοκαίρι. Ο επίσημος Διαγόρας, παρέπεμψε τον Καμινιώτη στην ΠΑΕ του Περιστερίου με την οποία πρέπει να συνεννοηθεί ο παίκτης για να λύσει το συμβόλαιο του, με τον ίδιο να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Επίσης, απόντες θα είναι οι τραυματίες Γκούτμαν και Φράγκος, αλλά και ο Ρέγες, ο οποίος δεν συναντήθηκε ακόμα με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Χρυσοχοϊδη και το Δ.Σ. της ομάδας για να απολογηθεί.
Οι δεκαοκτώ που αποτελούν την αποστολή του Διαγόρα, στους οποίους συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Γιώργος Μαριετάκης για πρώτη φορά φέτος, είναι οι: Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Εξουζίδης, Καρπαθάκης, Μαριετάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα και Τύρελης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments