Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πάτσης: “Έχω μεράκι για να ασχοληθώ!”

Πάτσης: “Έχω μεράκι για να ασχοληθώ!”

0
Dodekanisos

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν νέος πρόεδρος στον Διαγόρα έκανε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πάτσης. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:
«Η αλήθεια είναι ότι βλέπω το νησί της Ρόδου σαν μια ευκαιρία για να αναπτύξω τις επιχειρήσεις μου. Παράλληλα με δένει η Δωδεκανησιακή μου καταγωγή καθώς είμαι από την Κω αλλά και το ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Είμαι ενεργός φίλαθλος εδώ και πολλά χρόνια. Ο Διαγόρας ξέρω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία οπότε δεν άργησα και πολύ να συμφωνήσω όταν ο κ. Παπαδόπουλος μου έκανε την πρόταση να μπω στο διοικητικό συμβούλιο και να αναλάβω. Έχω μεράκι να ασχοληθώ. Είναι κάτι που μου αρέσει».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, ο κ. Πάτσης είπε τα ακόλουθα:
«Το μυαλό μας είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει το επόμενο διάστημα. Μετά τις δυσκολίες που έχει περάσει όλη η Ελλάδα, πιστεύω ότι θα είναι σημαντικό να μπούμε σε μια αγωνιστική διαδικασία. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοντέρνα ομάδα η οποία θα βρίσκεται πάντα ψηλά στη βαθμολογία. Μέχρι στιγμής, από τα φιλικά που είχε δώσει ο σύλλογος, έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το καλό και από εκεί και πέρα θα δούμε αν χρειάζεται ενίσχυση. Προς το παρών δεν θα γίνουν αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments