Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Πάτησε» τριάδα η ΑΕ Κατταβιάς!

«Πάτησε» τριάδα η ΑΕ Κατταβιάς!

0
katavia ethnikos
Dodekanisos

Κάνοντας την καλύτερη της φετινή της εμφάνιση, η ΑΕ Κατταβιάς άλωσε τα Κοσκινού, επικρατώντας του τοπικού και φιλόδοξου Διγενή με 2 – 0. Οι «κιτρινόμαυροι» του Μανώλη Βασιλειάδη έκαναν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Μετά από την επιτυχία αυτή, κατάφερα να «πατήσουν» για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και με την εμφάνιση που έκαναν άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού ενώ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και περισσότερα τέρματα. Μετά το 0 – 1, ο Διγενής προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάτι. Όταν η ΑΕ Κατταβιάς πέτυχε και δεύτερο τέρμα, τότε τα πάντα τελείωσαν. Και τα δυο γκολ, σημείωσε ο Νίκας. Το πρώτο στο 28’ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή και το δεύτερο στο 56΄με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάζαρος Δουλγέρης (Φραγκίνης, Καρκαλιανίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κυπριώτης, Παγκράτης, Ζαχαριάς (15’ λ.τ. Δήμας), Μάνο, Αττιτής, Παπασταμάτης (75’ Χατζηνικόλας), Κυριαζής, Μπανγκουράς, Πατρός, Στεφάνου (46’ λ.τ. Καρελλάς)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμου, Φυντικάκης, Καβάζης, Μπουμπουλάκης, Καρασάββας (65’ Τριαλώνης), Γεωργίου, Αμοιρόπουλος, Νίκας (85’ Γκιόζι), Ζούνης (50’ Ράδος), Κουμπιάδης, Μακριάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments