Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε το …γκάζι στην επανάληψη

Πάτησε το …γκάζι στην επανάληψη

0
xalki kolossos
Dodekanisos

Αν και αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα, ο Κολοσσός Κάστρου κατάφερε να …φιλοδωρήσει με τέσσερα τον ΑΣ Χάλκης στο γήπεδο Κοσκινού και να φθάσει τελικά στην άνετη επικράτηση με 4 – 1. Οι τυπικά γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Παπαλαζάρου μόλις στο 5’ όταν από θέση τετ α τετ πλάσαρε τον Καστανάκη (1 – 0). Σταδιακά η ομάδα της Παλιάς Πόλης ανέβασε την απόδοση της και ειδικά στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Βοήθησε πολύ το ότι πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο Διακαναστάσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (που κέρδισε ο Μάργαρης όταν ανατράπηκε από τον Ψαρά) έκανε το 1 – 1. Στο 50’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαννάκη, ο Βαρέλης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1 – 2 και στο 83’ ο Μάργαρης με πλασέ πέτυχε το 1 – 3. Το τελικό 1 – 4 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο 89’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης (Στεφανάκης, Μοσχάτος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Βασιλείου (87’ Χειμωνέττος), Σπύρου (46’ λ.τ. Τσιλίκας), Κουτσογούλας, Μερκάι, Ψαράς, Μπιζάτης (46’ Καβουκλής), Παπαστεργής, Παπαλαζάρου, Ζαμαντάκης, Δράμης
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Μαννάκης (68’ λ.τ. Μικκιού), Έλληνας, Βαρέλης, Χατζησάββας, Θεοδώρου, Διακαναστάσης (86’ Πόγιας), Σαββίδης, Φασάκης, Μάργαρης, Κοσμάς (78’ Ρούφας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments