Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Πάτησε» κορυφή ο ΑΣ Τήλος

«Πάτησε» κορυφή ο ΑΣ Τήλος

0
as_tilos
Dodekanisos

Την δεύτερη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας (Α’ όμιλος) γνώρισε σήμερα στην Τήλο ο Διγενής από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Η ομάδα του Σταμάτη Μοσκιού ηττήθηκε με 1 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής. Πλέον οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που είχε περισσότερο ψυχή και πάθος. Οι του Διγενή είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων η οποία όμως ήταν ανούσια. Οι γηπεδούχοι στηρίχθηκαν στις αντεπιθέσεις και κατάφεραν να κάνουν την ζημιά, λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα κρίσιμο δηλαδή σημείο της αναμέτρησης. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κ. Τ. Σακελλάρης με σουτ στο 44’ και ενώ η μπάλα χτύπησε δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χρήστος Κασιώτης και «βοηθοί» του ήταν οι Σταμάτης Αντωνάς και Χρήστος Καλκαβούρας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Βογιατζής, Ρούκο, Τσάκαλος (65’ Σωτηρόπουλος), Κ. Σακελλάρης (89’ Οίκουτας), Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Η. Σακελλάρης, Κ.Τ. Σακελλάρης (82’ Καβουκλής), Α. Οικονόμου, Ζ. Οικονόμου
ΔΙΓΕΝΗΣ: Παπαβεργής, Παγκράτης, Μανούσος, Τσαμπίκος Ζαχαριάς, Μάνος, Αττιτής, Καραγιώργης, Κυριαζής (60’ Μαρκάκης), Κώτης (70’ Κελεπέρας), Βολονάκης, Φιάμπολης (80’ Δ. Ζαχαριάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments